Παπαρίζου: «συγχωρώ, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω»

Έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά τον χωρισμό με τον Τόνι Μαυρίδη

Παπαρίζου: «συγχωρώ, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω»
Έμμεσα πλην σαφέστατα αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Τόνι Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας όλο νόημα πως συγχωρεί αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει και μ��λώντας για τις πληγές της.

«Κάποια πράγματα τα συγχωρείς και λες "δεν έγινε τίποτα" αλλά υπάρχουν και άλλα που λες "ναι, συγχωρώ, το προσπερνώ, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω"», αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια στο κυπριακό περιοδικό «Omikron».

Μετά τον χωρισμό με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της και τον συμβιβασμό τους, η Έλενα δεν διστάζει να μιλήσει για τις πληγές της. «Κάποια πράγματα, παρόλο που τα έχεις συγχωρέσει, σου μένουν οι πληγές τους. Όλες οι πληγές κλείνουν, όμως οι πληγές πάντα πονάνε εκεί που έχεις "χτυπήσει"… Αν έχουμε πληγώσει κάποιον, πρέπει να ζητάμε "συγνώμη". Αλλά όχι να ζητάμε συγνώμη και μετά να γυρνάμε την πλάτη! Να είμαστε κύριοι στη συγνώμη μας», δηλώνει.

«Δεν έχω μετανιώσει για όσα έχω κάνει. Μόνο για όσα δεν έκανα. Στη ζωή μας θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας», συνεχίζει η τραγουδίστρια, που εμφανίζεται έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Μάλιστα, άτομα από το περιβάλλον της επισημαίνουν πως η Έλενα έχει βρει ξανά τον καλό της εαυτό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top