Καλοκαίρι με Οικονομόπουλο, Βανδή και… γιο για την Κοκκίνου

Δες την φωτογράφηση και την συνέντευξή της για όσα ετοιμάζει

Καλοκαίρι με Οικονομόπουλο, Βανδή και… γιο για την Κοκκίνου

Με τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Δέσποινα Βανδή και… τον γιό της θα περάσει το καλοκαίρι η Έλλη Κοκκίνου, που φωτογραφήθηκε για την αφίσα των εμφανίσεών της λίγο πριν φύγει για διακοπές.

Ανανεωμένη και με νέο look, η δημοφιλής τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό για τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, που θα ξεκινήσουν από 24 Αυγούστου, στο «Θέα».

Μέχρι την πρεμιέρα, πάντως, η Έλλη θα απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι με τον μεγάλο της έρωτα, τον μικρό Αλέξανδρο: «είναι ένας έρωτας η σχέση μαμάς – παιδιού, ένας έρωτας που μόνο οι μαμάδες καταλαβαίνουν», είπε η ίδια στην κάμερα του Star.

«Κάθε χρόνο είμαι με τον γιό μου. Απλά, είπα να μην κάτσουμε όλο το καλοκαίρι, όπως κάνουμε συνήθως, στο εξοχικό μου, αλλά να πάμε και σε μερικά νησιά. Είναι πλέον σε μια ηλικία που μπορεί να το χαρεί κι αυτό», συνέχισε η Έλλη.

Εκτός από τους δύο άνδρες, η τραγουδίστρια θα βρεθεί και δίπλα σε μια γυναίκα: την Δέσποινα Βανδή, με την οποία θα κάνει μερικές συναυλίες - έκπληξη!

Παράλληλα, η Έλλη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για την μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ: «έχουμε ήδη αρχίσει να ετοιμαζόμαστε με την παραγωγή. Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, που θέλει αρκετή δουλειά και πολλές πρόβες, γιατί είναι και πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες». ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top