Demy: «Με τον Άκη είμαστε μόνο φίλοι»

«Κάνουμε παρέα και μπορεί να υπάρξουν κι άλλες φωτογραφίες μας»

Demy: «Με τον Άκη είμαστε μόνο φίλοι»

Τα πράγματα σχετικά με τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή η Demy, επιμένοντας ότι οι δυ�� τους είναι μόνο φίλοι.

«Οι σχέσεις μου με τον Άκη είναι φιλικές και το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Μπορεί να υπάρξουν κι άλλες φωτογραφίες, γιατί κάνουμε παρέα και βγαίνουμε, από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει κάτι», είπε η τραγουδίστρια.

Η Demy πάντως δικαιολόγησε όσους πίστεψαν ότι κάτι τρέχει με τον πρώτο Έλληνα Master Chef μετά από τη δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών.

«Λογικό είναι να πίστεψαν ότι κάτι τρέχει, κι εγώ στη θέση τους το ίδιο μπορεί να σκεφτόμουν», είπε.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε και τα συναισθήματά της την ώρα που άκουσε το όνομά της για το βραβείο της Πρωτοεμφανιζόμενης.

«Σε όλη τη διάρκεια των βραβείων είχα άγχος, αλλά ειδικά την ώρα που άκουσα το όνομά μου για το βραβείο της Πρωτοεμφανιζόμενης, έτρεμα, αλλά το ξεπέρασα. Στο επόμενο ήμουν καλύτερα και στο μεθεπόμενο ακόμα καλύτερα», είπε.

Πάντως τώρα η Demy θα ξεχάσει για λίγο το τραγούδι και θα πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, αφού ξεκινά η εξεταστική της στη Νομική.

«Έχω πολύ άγχος και καμιά φορά με εμποδίζει το άγχος μου για τη σχολή να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει στο τραγούδι που τόσο αγαπώ. Γιατί δε θέλω να το αφήσω και πιστεύω ότι άμα χάσω την επαφή τώρα πάει. Προσπαθώ λοιπόν να κρατήσω την επαφή και ελπίζω να τα πάω καλά», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top