Χώρισαν μετά από 13 χρόνια Φ. Δάρρα - Δ. Παπαδημητρίου

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ και πλέον ακολουθούν δρόμους χωριστούς

Δρόμους χωριστούς μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής ακολουθούν Φωτεινή Δάρρα και Δημήτρης Παπαδημητρίου, χωρίζοντας εντελώς ξαφνικά!

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ: αν και ο έρωτάς τους ήταν δυνατός, κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία. Αν ποτέ παντρεύονταν, θα το έκαναν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την πόλη όπου ο πατέρας του Δημήτρη Παπαδημητρίου και κορυφαίος νομικός, Στέλιος, δημιούργησε την οικογένειά του, γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση και έγινε ο πιο πιστός του συνεργάτης μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.

«Αισθάνομαι πως ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπός μου και έχω συναίσθηση του τι λέω… Αυτός που πιστεύει σε σένα όταν κανείς άλλος δεν το έχει κάνει, είναι ο άνθρωπος που κουβαλάς μέσα σου μια ζωή», είχε δηλώσει η Φωτεινή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου, ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Νίκο Μάνεση (και τελικά το έκανε), ενώ εκείνος είχε χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη.

Ο γάμος Δάρρα - Μάνεση κράτησε μια εβδομάδα και ο χωρισμός άνοιξε τον δρόμο στο -φαινομενικά- αταίριαστο ζευγάρι, αλλά και στο να γίνει η Δάρρα η μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Κι ενώ οι «κακές γλώσσες» έλεγαν ότι η σχέση έγινε για την καριέρα, το ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του σε μια μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο, έκανε ταξίδια σε εξωτικά μέρη, εκδρομές στην Οία και εξορμήσεις σε ταβερνάκια, μέχρι που το τέλος ήρθε απροσδόκητα…

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top