«Νόμιζα πως δεν είμαι πολύ καλός για την Angelina Jolie»

Ο πρώην της, Billy Bob Thornton, εξηγεί το λόγο που χώρισαν!

«Νόμιζα πως δεν είμαι πολύ καλός για την Angelina Jolie»

Αngelina Jolie και Billy Bob Thornton έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έναν ακόμη πιο παθιασμένο γάμο, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν από τους πιο «παράξενους» του Hollywood.

Ακόμα πιο δυνατός όμως ήταν ο χωρισμός τους, με τον πρώην της Angelina, να βγαίνει σήμερα στα ξένα tabloids και να εξηγεί γιατί το… «διάλυσαν»:

«Δεν άντεξα και τα παράτησα, επειδή νόμιζα πως δεν ήμουν αρκετά καλός για εκείνη» αποκάλυψε ο 56χρονος ηθοποιός, και συνέχισε λέγοντας πως «η Angelina ήθελε να ζήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο τη ζωή της, και εγώ ήθελα να ζήσω αλλιώς τη δική μου. Απλά ήμουν υπερβολικά ανασφαλής», καταλήγει.

Μάλιστα εξομολογείται πως είχε ενοχληθεί πολύ τότε από δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως η Angelina παραήταν καλή για εκείνον, ενώ εξομολογείται πως η μεγάλη φήμη που πήρε η ηθοποιός από το ρόλο της στο «Tomb Raider», τον έκανε να νιώσει περίεργα, μιας και μέχρι τότε, εκείνος ήταν ο… «διάσημος» της σχέσης!

Τέλος, δεν διστάζει να πει πως «είχαμε έναν τέλειο γάμο αλλά κότεψα, επειδή δεν αισθανόμουν καλά μέσα σ΄εκείνον. Ποτέ μας δεν μίσησε ο ένας τον άλλον!»

«Κολλημένος» με την Angelina ακόμα ο Billy Bob Thornton!...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top