Ηλιάδη:«Πάλεψα να μη χωρίσω με τον Σάββα αλλά δε τα κατάφερα»

«Απογοήτευσα πολύ τον μεγάλο μου γιο» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Δύο περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντζογλου, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως βίωσε τον απόλυτο έρωτα αλλά και την απόλυτη θλίψη.

«Ήταν ένας άντρας που τον ερωτεύτηκα με ερωτεύτηκε και κάναμε μία σχέση. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Κάναμε μαζί ένα υπέροχο παιδί, τον Βασίλη και αυτό σβήνει τα πάντα. Και τη λύπη τη νιώθω στον απόλυτο βαθμό και μου αρέσει να τη βιώνω μέχρι τέλους. Όταν κάποιος χωρίζει νιώθει εγκατάλειψη και πως κατέρρευσε το όμορφο πράγμα που είχε φτιάξει. Ήθελα πολύ να χαρίσω στον γιο μου έναν πατέρα. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένειά μας αλλά δε τα κατάφερα» εξομολογήθηκε για τον ποδοσφαιριστή, ενώ δήλωσε στενοχωρημένη που απογοήτευσε τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο του Σάββα τον πατέρα που είχε χάσει.

Ηλιάδη - Κάβουρα: Όταν η πρώην και η νυν πόζαραν μαζί!

«Ένιωθα πως απογοήτευσα τον μεγάλο μου γιο, τον Μπάμπη και ο Σάββας ήταν το πρότυπό του. Ασχολείται και ο γιος μου με το ποδόσφαιρο και εκείνος τον ενθάρρυνε».

Η τραγουδίστρια δήλωσε επίσης πως έχει και εκείνη μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό τους.

«Χωρίσαμε λόγω της απόστασης και της δουλειάς. Με ενοχλούσε η απόσταση. Τον χρειαζόμουν δίπλα μου και δεν ήταν επειδή ήταν μακριά λόγω της φύσης της δουλειάς του. H έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό του συντρόφου της» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top