Μαρίνος Κόνσολος: «Έχω να κάνω σχέση δέκα χρόνια!»

Το φλερτ και η καντάδα με τη… Βίκυ Σταυροπούλου

Πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο σίριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου», ενώ για πρώτη φορά παίζει σε παράσταση στην Αθήνα, στο «Μάμα Ρόζα» με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Μαρίνος Κόνσολος έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αστεία συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και τη «Φωλιά των Κου Κου». Ο ηθοποιός από την Κύπρο εξομολογήθηκε ότι έχει να κάνει σχέση δέκα χρόνια, ενώ είπε πως έχει ζηλέψει και τον έχουν ζηλέψει πάρα πολύ. «Δεν προλαβαίνω να έχω την προσωπική ζωή που θα ήθελα… Τα τελευταία χρόνια έχω δοθεί στη δουλειά μου, την έχω σαν ερωμένη» είπε στην κάμερα.

Μαρίνος Κόνσολος: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του

Κύπριος κούκλος ηθοποιός στο Instagram χωρίς ρούχα!

Ο νεαρός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε επίσης πως του αρέσει να δημιουργεί ατμόσφαιρα στο σπίτι του και να… φλερτάρει τον εαυτό του, αφού τα τελευταία χρόνια είχε την ανάγκη να «συζήσει» λίγο με τον Μαρίνο!

Ένα από τα πιο αποτυχημένα φλερτ που έχει κάνει είναι όταν είπε σε μία κοπέλα από το γυμναστήριό του: «Μαράκι, πραγματικά χαμογελάς κι ανθίζουν τουλίπες στο Σύνταγμα» προκαλώντας το γέλιο στην κοπέλα που το είπε! 

Κλείνοντας είπε πως αυτή που… φλερτάρει έντονα τον τελευταίο καιρό κάνοντάς την καντάδα δεν είναι άλλη από τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπου παίζουν μαζί στο θέατρο!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top