«Τάσεις» MRB: Με διαφορά 13% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ 

Ποιοι είναι οι πρώτοι στη θετική αξιολόγηση υπουργοί  

κάλπη εκλογές

Με διαφορά 13%  προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ  στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου, στις «Τάσεις» της MRB, την εξαμηνιαία έρευνα κοινής  γνώμης της εταιρείας. 

Δημοσκόπηση MRB για το Star: Με 13,1 % προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ 


Συγκεκριμένα συγκεντρώνει ποσοστό 36,8 % έναντι 23,8% του ΣΥΡΙΖΑ στην  πανελλαδική έρευνα που διενεργήθηκε μεταξύ  23 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2021. Τρίτο κόμμα είναι το  Κίνημα Αλλαγής με 7,1% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,2%, η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Η πλειοψηφία των πολιτών εκτιμά ότι πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η ΝΔ στην αποκαλούμενη «παράσταση νίκης». Συγκεκριμένα η  ΝΔ συγκεντρώνει 54,7% ,έναντι 18,7% του ΣΥΡΙΖΑ.

MRB για το Star: Προβληματισμός για τη διαχείριση της πανδημίας 

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του, οι πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία για μια ακόμα φορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια με ποσοστό θετικών γνωμών να ανέρχεται στο 40,4%. Δεύτερος είναι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό θετικών γνωμών 36,9% και τρίτος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 32% θετικές γνώμες.  

MRB αξιολόγηση υπουργών Ιούνιος 2021

O Δένδιας δημοφιλέστερος Υπουργός στη δημοσκόπηση MRB για το Star

Ακολουθούν στην πρώτη δεκάδα των Υπουργών οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top