Tσίπρας: «Η κυβέρνηση κήρυξε πόλεμο στον κόσμο της εργασίας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με το εργατικό κέντρο Εύβοιας

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Χαλκίδα, χαρακτηρίζοντας ταφόπλακα για τον κόσμο της εργασίας το νομοσχέδιο που αναμένεται να φτάσει στη Βουλή... 


Από τη Λάρκο ξεκίνησε την επίσκεψη του στη Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο στόχαστρο την κυβέρνηση και το εργασιακό νομοσχέδιο. 

Μαξίμου: Ας βάλει τον κ. Παππά σε καραντίνα ο κ. Tσίπρας!  


 «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να κηρύξει τον πόλεμο στον κόσμο εργασίας... καταργεί το 8ωρο... νομιμοποιεί τις απλήρωτες υπερωρίες... θεσμοθετεί το 10ωρο εργασίας, που στην πραγματικότητα θεσμοθετεί τις ατομικές συμβάσεις» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας για το εργασιακό: « Δεν μπορεί η χώρα να γυρίσει στον περασμένο αιώνα- Οι διατάξεις θα καταργηθούν»


Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ότι θα δώσει μάχη για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας τους και ζήτησε να συσπειρωθούν έτσι ώστε η κυβέρνηση να πάρει το μήνυμα για το τεράστιο πολιτικό κόστος που θα έχει

« Δεν μπορεί να γυρίσει η χώρα στην περίοδο που οι εργαζόμενοι δούλευαν από ήλιο σε ήλιο χωρίς δικαιώματα... Εγώ είμαι εδώ για να δεσμευτώ απέναντι στους εργαζόμενους και στον ελληνικό λαό ότι αυτές οι νομοθετικές παρεμβάσεις πολύ σύντομα θα γίνουν παρελθόν» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Tσίπρας για καταγγελίες στο θέατρο: «Η συγκάλυψη είναι μεγάλυτερο έγκλημα»

Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά μετέβη στη Χαλκίδα και ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των μικρομεσαίων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top