Ρουσόπουλος: Η χώρα είχε χρόνια να δει προγραμματισμό σαν του Μητσοτάκη

Βέβαιος ότι θα κερδηθεί το «στοίχημα» για την προσέλκυση επενδύσεων

Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κερδίσει το «στοίχημα» της προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά». 

«Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο ότι ο κ. Μητσοτάκης έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρωθυπουργός, δυνατότητες προγραμματισμού, οργάνωση που είχε χρόνια να δει η χώρα. Αυτό είναι ένα στοιχείο, δεύτερον υπάρχει πάντα ο ψυχολογικός παράγοντας, το είδαμε διεθνώς με το που ήρθε η ΝΔ στην κυβέρνηση αλλά και με την προοπτική της έλευσής της μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών είδατε ότι το οικονομικό κλίμα έναντι της Ελλάδας άλλαξε και φάνηκε αυτό και στα ομόλογα, φάνηκε και στο ενδιαφέρον των επενδυτών. Ένα πολύ μεγάλο μέρος του «στοιχήματος» θα κερδηθεί με την πρώτη συμβολική επένδυση που θα γίνει την Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουσόπουλος.  

Όπως πρόσθεσε, αν η επένδυση στο Ελληνικό προχωρήσει ή μια άλλη μεγάλη συμβολική επένδυση, «αντιλαμβάνεστε ότι το μήνυμα που λαμβάνουν οι επενδυτές είναι μιας κυβέρνησης που αποφασίζει και εννοεί ότι θα κάνει δουλειά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top