Τσακαλώτος: Δε θα είναι εύκολο μετά την έξοδο από το μνημόνιο

«Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη αλλά είχε αγώνα να δώσει»

Τσακαλώτος για έξοδο: Δε θα είναι εύκολο, γράφουμε νέες σελίδες

Τους νέους βασικούς στόχους της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης μετά την έξοδο από το Μνημόνιο, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο ίδιος μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών είπε ότι «γράφουμε νέες σελίδες μετά την πολιτική οδύσσεια των μνημονίων. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τις γράφουμε μαζί με τους ανθρώπους που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στην κυβέρνηση και το κόμμα». 

«Χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και με τις ίδιες αξίες για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας, για τους μισθούς, για τις συντάξεις, για τις εργασιακές σχέσεις και για μια παιδεία και υγεία αντάξια των προσδοκιών του λαού μας», σημείωσε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «Δεν ξεχνάμε ούτε τον πόνο, ούτε τις ελπίδες αυτού του λαού. Πρωτίστως ξέρουμε ότι δεν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς την κοινωνία δίπλα μας, χωρίς το κόμμα πλαισιωμένο από τους καλύτερους από μας. Ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη, αλλά είχε αγώνα να δώσει. Τον παραμόνευαν οι Μνηστήρες. Τους νίκησε με τη βοήθεια των πιστών δικών του ανθρώπων».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top