Μητέρα Τσίπρα: «Στενοχωριέμαι που πιέζεται πολύ ο Αλέξης»!

«Δεν τρώει και δεν κοιμάται αλλά έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε»

Μητέρα Τσίπρα: «Στενοχωριέμαι που πιέζεται πολύ ο Αλέξης»!
Δηλώσεις της μητέρας του Αλέξη Τσίπρα φιλοξενεί το ένθετο “secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί σήμερα.

Ο ρεπόρτερ και ο φωτογράφος της εφημερίδας βρήκαν τη μητέρα του πρωθυπουργού στην πατρική οικία στον Διόνυσο, στην οποία μετακόμισε η οικογένεια Τσίπρα το 1992 και την ρώτησαν για τον γιο της και την μεγάλη πίεση που υφίσταται.

μανα02.jpg



«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του», είπε η κυρία Αρίστη Τσίπρα για τον γιο της, Αλέξη και για την αγωνία που βιώνει η ίδια ως μάνα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο ερώτημα αν βλέπει καθόλου τον γιο της η κα Αρίστη απαντά: «Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;»

Δηλώνει επίσης ότι εκείνος θέλει ο κόσμος να τον φωνάζει απλά «Αλέξη»: «Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο» .

μανα03.jpg



Εμφανίζεται να ανησυχεί επίσης επειδή «τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται», αλλά προσθέτει: «Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

Για το αν την συμβουλεύεται, λέει: «Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για την χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Μου λέει να μην ανησυχώ και πως όλα θα πάνε καλά».

Στο ερώτημα επίσης αν φαντάστηκε ποτέ ότι ο γιος της θα γινόταν πρωθυπουργός, απαντά: «Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά. Καμιά φορά λέω αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός».

μανα04.jpg



Η μητέρα του πρωθυπουργού κατάγεται από την Ελευθερούπολη Καβάλας και είναι παιδί προσφύγων. Μεγάλωσε στην Καβάλα και κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Αριστέα Τσίπρα είναι μία γλυκιά και χαμηλών τόνων γυναίκα, πολύ προσιτή και σήμερα, για την οποία οι γείτονες μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Μαζί της στην μονοκατοικία στον Διόνυσο ζουν ο μεγαλύτερος γιος της Δημήτρης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και η κόρη της Ζανέτ που είναι αρχιτέκτονας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top