Πο��ος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ;

Διαβάστε αναλυτικά!

Ποιος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ;

​Στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη προσχώρησε ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος εδώ και καιρό σκεφτόταν και συζητούσε αυτό το ενδεχόμενο!

Ο κ.Οικονόμου βρέθηκε στην εκδήλωση που οργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Ιωάννινα από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που τον έφεραν πολύ κοντά στην ιδέα «της ανασυγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Λίγα λόγια για τον Θανάση Οικονόμου

untitled.jpg

Ο Θανάσης Οικονόμου, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων, εκλέχτηκε με την πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα, στις εκλογές του 2009.

Γεννήθηκε το 1966 στα Γιάννενα. Αποφοίτησε από το Λύκειο της Ζωσιμαίας Σχολής και συνέχισε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι αυτοδημιούργητος επαγγελματίας με δραστηριότητες στο χώρο της ψυχαγωγίας και του τουρισμού στην Ήπειρο.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, είναι μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και Αντιπρόσωπος της Τοπικής Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε, με συνεχή θητεία από το 1998.

Την τριετία 2005-2008, διετέλεσε Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ του νομού Ιωαννίνων. To 2008 εκλέχθηκε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Έχει παντρευτεί με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top