Ενίσχυση αστυνομικών – λιμενικών με 600 ευρώ ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!     

Διατηρείται το πλαφόν στις  επαγγελματικές μισθώσεις 

Την εφάπαξ οικονομική  ενίσχυση των αστυνομικών με 600 ευρώ τον Δεκέμβριο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. 

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρωθυπουργός εξέφρασε την οδύνη του για το τραγικό γεγονός του θανάτου μαθητή στις Σέρρες από έκρηξη       

Θάνατος μαθητή Σέρρες: Την οδύνη του εξέφρασε ο Μητσοτάκης

«Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι ένστολοί μας όλα αυτά τα χρόνια, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού. Όλο το μάχιμο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού θα λάβει τον Δεκέμβριο 600 ευρώ ανά υπάλληλο, οριζόντια, μαζί με τη μισθοδοσία» ανέφερε στην  ομιλία του. 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για δύο κεντρικές κυβερνητικές αποφάσεις σε συνδυασμό με τη διατήρηση του πλαφόν στις επαγγελματικές μισθώσεις, που επίσης ανακοίνωσε. 

Επαγγελματικές Μισθώσεις: Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

«Με βάση τις μεγάλες δυσκολίες της αγοράς και γνωρίζοντας πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες στην αγορά, διατηρείται για άλλο έναν χρόνο το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις» τόνισε από την Τρίπολη.   

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αρκαδία

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αρκαδία  

Μητσοτάκης: Σε τροχιά υλοποίησης τα αναπτυξιακά έργα στην Πελοπόννησο

Με έμφαση στον αναπτυξιακό σχεδιασμό για την Πελοπόννησο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται από το πρωί την Τρίπολη, όπου έκανε πολλούς σταθμούς και είχε επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τοπικούς φορείς.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top