Από Οκτώβριο η λοταρία για τις αποδείξεις – Τζακ-ποτ με μεγάλη κλήρωση 8 εκατ. ευρώ τα Χριστούγεννα!

Κάθε μήνα θα κληρώνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς

Από Οκτώβριο η λοταρία με τις αποδείξεις

Λοταρία ακούμε αλλά λοταρία δεν βλέπουμε εδώ και καιρό!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την πρώτη λοταρία, με βάση τις αποδείξεις δαπανών των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα, τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Η σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες από το επιτελείο της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με την απόφαση κάθε μήνα από τώρα και στο εξής θα κληρώνεται το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους. Αυτό σημαίνει ότι οι τυχεροί 1.000 φορολογούμενοι θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Η πρώτη λοταρία θα αφορά τις αποδείξεις, για δαπάνες μέσω καρτών, που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Σεπτέμβριο.

Τζακ-ποτ με μεγάλη κλήρωση 8 εκατ. ευρώ τα Χριστούγεννα!

Όμως, σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών η μεγάλη κλήρωση θα γίνει τα Χριστούγεννα, όταν και θα κληρωθεί το ποσό των 1.000 ευρώ σε 8.000 τυχερούς. Και αυτό προκειμένου να διατεθεί όλο το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προβλεφθεί από το υπουργείο Οικονομικών για τη Λοταρία το 2017.

Η κλήρωση των Χριστουγέννων θα αφορά τις αποδείξεις συναλλαγών των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα που έχουν πραγματοποιηθεί από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο. 

Σημειώνεται ότι, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από το υπουργείο Οικονομικών τα κέρδη από τη λοταρία θα είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top