Χώρισε η Μελόνι με τον σύντροφό της -Το βίντεο για... όργιο που τον «έκαψε»

Ήταν μαζί 10 χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί

Μελόνι: Γιατί Χώρισε - Βίντεο «Καίει» Τον Σύντροφό Της

Σαν «βόμβα» έσκασε στην Ιταλία η είδηση του χωρισμού της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι από τον επί 10 χρόνια σύντροφός της, τον δημοσιογράφο Αντρέα Τζαμπρούνο. Πριν μερικές ημέρες, είχαν δημοσιευτεί βίντεο του Τζαμπρούνο να μιλά με σεξιστικά σχόλια σε συνάδελφό του και να της ζητά να κάνουν... όργιο.

Σάλος με τον σύντροφο της Μελόνι - Οι ακραίες δηλώσεις για τους βιασμούς

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι αποφάσισε να χωρίσει από τον Αντρέα Τζαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη. Την είδηση του χωρισμού της έκανε γνωστή η ίδια η Μελόνι, μέσω ανάρτησής της στο Instagram. 

«Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν 10 χρόνια, τελειώνει εδώ. Οι δρόμοι μας χώρισαν εδώ και καιρό και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα. Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό.

Θα υπερασπίσω τη φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και πάση θυσία ένα κοριτσάκι 7 ετών που αγαπά τη μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ήταν η ανάρτηση της Ιταλίδας πρωθυπουργού.

 

 

Μελόνι: Το βίντεο του συντρόφου της που τον «καίει»

Τις περασμένες ημέρες, σατιρική εκπομπή του ομίλου Μπερλουσκόνι, στον οποίο ο Τζαμπρούνο εργάζεται ως δημοσιογράφος, μετέδωσε αποσπάσματα από διαλόγους «εκτός αέρα», σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στο βίντεο αυτό ακούγεται ο Τζαμπρούνο να κάνει σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και να της ζητά να κάνουν όργιο με άλλη γυναίκα.

«Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset. Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει σεξ», ακούγεται να λέει ο Τζαμπρούνο στο επίμαχο βίντεο.

 

 

Νωρίτερα, ακούγεται να κάνει σεξιστικές ερωτήσεις στη συνάδελφό του: «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top