Ιαπωνία πυροβολισμοί: Τρεις νεκροί από την επίθεση

Ο δράστης μαχαίρωσε πρώτα μια γυναίκα και μετά πυροβόλησε αστυνομικούς

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επίθεσης με πυροβολισμούς και μαχαιρώματα στην πόλη Νακάνο στην κεντρική Ιαπωνία

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα, ο οποίος μαχαίρωσε μια γυναίκα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο άνδρας άρχισε να τους πυροβολεί με μια καραμπίνα, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους. 

 

 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και ταμπουρώθηκε σε ένα κτίριο.

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - «Πυροβολούσε ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι»

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Ιαπωνίας, NHK δύο αστυνομικοί υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ ένα ακόμα άτομο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Πυροβολισμοί στη Σεβίλλη - Ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα ο ένοπλος

Ο δράστης φορούσε στολή παραλλαγής, γυαλιά ηλίου και μάσκα. Οι κάτοικοι της Νακάνο κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους. 

Οι επιθέσεις αυτού του είδους είναι εξαιρετικά σπάνιες στην Ιαπωνία. Η χώρα έχει τις πιο λίγες επιθέσεις με όπλα, εξαιτίας της πολύ αυστηρής νομοθεσίας της. 

Tέξας: Μακελειό σε εμπορικό κέντρο με 8 νεκρούς- «Πυροβολούσε αδιακρίτως»

Το 2018 είχαν καταγραφεί μόνο εννέα θάνατοι από όπλα, σε σχέση με τους 39.740 που είχαν καταγραφεί εκείνη τη χρονιά στις ΗΠΑ. Ωστόσο πέρσι η χώρα κλονίστηκε από τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Σίντζο Άμπε. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top