16χρονη μητέρα σκότωσε το μωρό της με υπερβολική δόση παρακεταμόλης

Παραδέχθηκε την ενοχή της τρία χρόνια αργότερα

Μία έφηβη μητέρα από το Biddlesden της Αγγλίας ομολόγησε ότι σκότωσε το 38 ημερών μωρό της με υπερβολική δόση παρακεταμόλης.

Η 19χρονη σήμερα Έλι Τζέικομπς είχε αρνηθεί τη δολοφονία και την κακοποίηση σε βάρος του γιου της Άρτσι τον Ιούνιο του 2020. 

Όμως χθες, Τετάρτη 10 Μαΐου το δικαστήριο Luton Crown Court ενημερώθηκε ότι η Τζέικομπς παραδέχθηκε τρία χρόνια αργότερα την ανθρωποκτονία από αμέλεια και κακοποίηση του νεογέννητου γιου της.

Η εισαγγελέας έκανε δεκτή την ένσταση από την εισαγγελία.

16χρονη σκότωσε το μωρό της με υπερβολική δόση παρακεταμόλης

Η 16χρονη σκότωσε με υπερβολική δόση παρακεταμόλης το πέντε εβδομάδων μωρό της, μετά τον χαμό της μητέρας της σε τροχαίο

Κακοποίησε το βρέφος και το σκότωσε με υπερβολική δόση παρακεταμολης

«Ο μικρός Άρτσι πέθανε από υπερβολική δόση παρακεταμόλης. Συντετριμμένα δισκία παρακεταμόλης για ενήλικες προστέθηκαν στο μπουκάλι του κάποια στιγμή το βράδυ της 4ης Ιουνίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης. Η Τζέικομπς είχε παραδεχτεί ότι είχε προσθέσει μόνο μια πρέζα παρακεταμόλης», είχε πει η εισαγγελέας κατά την έναρξη της δίκης.

Ο Άρτσι γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 2020 και πέθανε στις 5 Ιουνίου, όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων.

Ο μικρός Άρτσι, όμως, δεν πέθανε μόνο από αυτό. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε δύο κατάγματα, ένα στη δεξιά κνήμη και τέσσερα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Προκλήθηκαν τρεις με επτά ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Η 16χρονη όταν γέννησε τον Άρτσι ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στο Biddlesden. Λίγο πριν γεννήσει, ο σύντροφός της έφυγε και ο Άρτσι είχε τεθεί σε ένα Σχέδιο Παιδικής Προστασίας. 

Η μητέρα της Τζέικομπς και ο πατριό της είχαν στηρίξει ανήλικη μάνα και παιδί, όμως η μητέρα της 16χρονης τραγικό θάνατο σε τροχαίο στις 10 Μαΐου 2020 και ο πατριός φυλακίστηκε.

Η 16χρονη είχε αποδεχθεί την ενοχή της, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει το μωρό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top