Συναγερμός στη Βρετανία: Αγνοείται δύο μηνών μωρό - Βρέθηκαν οι γονείς του

Το ζευγάρι είναι ύποπτο και συνελήφθη για παραμέληση του παιδιού του

Μετά από 54 ολόκληρες μέρες η αστυνομία του Μπράιτον στη Βρετανία εντόπισε και συνέλαβε την αγνοούμενη αριστοκράτισσα Κόνστανς Μάρτεν και τον σύντροφό της Μαρκ Γκόρντον, οι οποίοι είναι ύποπτοι για παραμέληση παιδιού. Οι έρευνες συνεχίζονται για το λίγων μηνών μωράκι τους, το οποίο δε βρέθηκε μαζί με τους γονείς του. 

Όπως έγινε γνωστό, η Μάρτεν και ο σύντροφός της περιφέρονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 5 Ιανουαρίου, με την οικογένειά της να ανησυχεί και να ειδοποιεί την αστυνομία. 

Η 35χρονη Κόνστανς Μάρτεν με το μωρό της - Facebook

Η 35χρονη Κόνστανς Μάρτεν με το μωρό της - Φωτογραφία Facebook

Ένας πολίτης την αναγνώρισε το βράδυ της Δευτέρας, ειδοποίησε τις αρχές και τελικά αστυνομικοί τη συνέλαβαν. Μαζί με τον σύντροφό της παραμένουν υπό κράτηση, ενώ οι αρχές πραγματοποιούν επείγουσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του βρέφους. 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανησυχεί πολύ για την τύχη του μωρού. Υπάρχουν στοιχεία ότι το μωρό γεννήθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτο ενώ εκτιμάται ότι δεν έχει λάβει ιατρική φροντίδα από την γέννησή του, στις αρχές Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής το ζευγάρι αρνείται να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού του. 

Η 35χρονη Μάρτεν και ο 48χρονος σύντροφός της πήγαιναν από πόλη σε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο με ταξί, καθώς το αυτοκίνητό τους είχε βρεθεί να φλέγεται στις 5 Ιανουαρίου στο Μπόλτον του Μάντσεστερ. Από τότε τα ίχνη τους είχαν χαθεί. 

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα και τον σύντροφό της με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τη Βρετανίδα αριστοκράτισσα και τον σύντροφό της με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους - Φωτογραφία Μητροπολιτική Αστυνομία

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μετακινούνταν συνεχώς και κοιμόντουσαν σε σκηνή για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους. Κάμερες κλειστού κυκλώματος τους είχαν καταγράψει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους για να μην αναγνωριστούν. 

Βρετανία: Ποια είναι η Κόνστανς Μάρτεν

Η Κόνστανς Μάρτεν είναι γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και οι γονείς της έχουν κάνει έκκληση να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Γνωρίστηκε με τον Γκόρντον το 2006 και από τότε ζούσαν μια απομονωμένη ζωή. Η μητέρα της, είχε δημοσιοποίησει μια συγκινητική επιστολή προς την κόρη της μετά από την εξαφάνισή της. 

Η μητέρα της 35χρονης αριστοκράτισσας κάνει έκκληση να την αφήσει να φροντίσει το εγγόνι της - Facebook

Η μητέρα της 35χρονης αριστοκράτισσας κάνει έκκληση να την αφήσει να φροντίσει το εγγόνι της - Facebook

«Δεν είσαι μόνη σου σε αυτή την κατάσταση. Θα σε στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Σε ξέρω αρκετά καλά. Είσαι συγκεντρωμένη, έξυπνη, παθιασμένη. Έχεις τόσα πολλά να προσφέρεις στον κόσμο. Τόσοι πολλοί φίλοι σου έχουν έρθει να πουν τόσα θετικά πράγματα για σένα», έγραφε η μητέρα της, αναγνωρίζοντας ότι έχει επιλέξει έναν δύσκολο τρόπο ζωής.

Ο 48χρονος σύντροφος της αριστοκράτισσας - Μητροπολιτική αστυνομία

Ο 48χρονος σύντροφος της αριστοκράτισσας - Φωτογραφία Μητροπολιτική αστυνομία

«Έχετε κάνει επιλογές που αποδείχθηκαν δύσκολες. Ωστόσο τις σέβομαι. Γνωρίζω ότι θέλετε να κρατήσετε το νεογέννητο παιδί σας με κάθε κόστος. Το μωράκι σας χρειάζεται φροντίδα σε ένα ευγενικό και ζεστό περιβάλλον. Θέλω να βοηθήσω εσάς και το εγγόνι μου. Αξίζετε την ευκαιρία να χτίσετε μια νέα ζωή. Να δημιουργήσετε μια σταθερή οικογένεια και να απολαύσετε τις ίδιες ελευθερίες που έχουν οι περισσότεροι», συνέχιζε και έκανε έκκληση στην κόρη της να την αφήσει να σταθεί στο πλευρό του εγγονιού της.

«Κόνστανς θα κάνω ό,τι μπορώ για να σταθώ στο πλευρό σου και του εγγονιού μου. Δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κατάσταση. Θα σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Είμαι έτοιμη να κάνω ό,τι χρειάζεται για να συνέλθεις από αυτή την απαίσια εμπειρία, ώστε να απολαύσεις τη μητρότητα. Σε αγαπώ, μου λείπεις», κατέληγε στην επιστολή της η μητέρα της 35χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top