Τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ-Μαθητές έδωσαν στην δασκάλα τους γλυκό με το σπέρμα τους

Ανακάτεψαν το γλάσο με τα σωματικά τους υγρά και το… «σέρβιραν»

Αηδιαστική φάρσα μαθητών με σπέρμα

Μια κακόγουστη και αηδιαστική φάρσα αποφάσισαν να κάνουν τρεις μαθητές Γυμνασίου Γουέστσαϊντ της Όμαχα στην καθηγήτρια τους, με αποτέλεσμα  να βρίσκονται αντιμέτωποι με το νόμο.

Όπως διαβάζουμε στην «New York Post», τα αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών βρίσκονταν στην αίθουσα για το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας, όταν η καθηγήτρια τους ζήτησε από εκείνους και από τους υπόλοιπους μαθητές να γλασάρουν το γλυκό από σφολιάτα που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα.

Τα τρία αγόρια, ρώτησαν την καθηγήτρια αν μπορούν να πάνε στην τουαλέτα, όπου και ανακάτεψαν το σπέρμα τους με το γλάσο που μετέφεραν στο δοχεία τους, και στη συνέχεια επέστρεψαν στην τάξη για να ολοκληρώσουν το… «γλυκό».

Η αηδιαστική τους φάρσα, αποκαλύφθηκε όταν κατά την διάρκεια της δοκιμής των γλυκισμάτων, η καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας διαπίστωσε πως κάτι δεν πάει καλά.

Τις υποψίες της επιβεβαίωσε και μια άλλη μαθήτρια, που έτυχε να έχει ακούσει τα συνωμοτικά λόγια των τριών μαθητών.

Τελικά, οι δυο έφηβοι λίγη ώρα αργότερα δεν άντεξαν τις πιέσεις και αποκάλυψαν το κακόγουστο αστείο τους.  Ο τρίτος αρνείται τα πάντα.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει κατάσχει τα σύνεργα μαγειρέματος και των τριών αγοριών, εις βάρος των οποίων έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Πέραν όμως από τις ποινικές κυρώσεις που αντιμετωπίζουν οι τρεις έφηβοι, θα υπάρξει και αυστηρή τιμωρία από το σχολείο τους, όπως ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή του το Γυμνάσιο Γουέστσαϊντ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top