Δεν γίνονται αυτά! Μπέρδεψαν την πολιτικό Τερέζα Μέι με την... ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ Τερέζα Μέι

Το "h" που αναστάτωσε το Twitter

Δεν γίνονται αυτά! Μπέρδεψαν την πολιτικό Τερέζα Μέι με την... ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ Τερέζα Μέι
Ένα και μόνο γράμμα αρκεί για να δημιουργήσει παρεξηγήσεις κάποιες φορές. Απτή απόδειξη η παρεξήγηση που προέκυψε στο Twitter. Τι έγινε; Μπέρδεψαν την νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι με μοντέλο και πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών που έχει -περίπου- το ίδιο όνομα με εκείνη.

6.jpg

Τερέζα Μέι η μία… Τερέζα Μέι και η άλλη. Οι δύο κυρίες μοιράζονται το ίδιο επίθετο (May) και… παρόμοιο όνομα. Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, μετά την παραίτηση του Ντέιβιντ Κάμερον, Τερέζα Μέι (Theresa May) έχει ένα «h» στο όνομά της σε αντίθεση με την ηθοποιο ροζ ταινιών, Τερέζα Μέι (Teresa May).

Το πραγματικό όνομα της δεύτερης είναι Teresa Betteridge. Όταν άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια μηνύματα στο Twitter της, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκείνη η επόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας.


mmmmm.jpg

«Το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό πώς μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι η Theresa May, η Πρωθυπουργός. Αυτό δείχνει πόση άγνοια έχουν κάποιοι», έγραψε στο Twitter η Teresa βάζοντας τέλος στο μπέρδεμα που προέκυψε.

Βέβαια, το ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους είναι ηλίου φαεινότερον. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στις φωτογραφίες τους...

1.jpg

2.jpg

5.jpg

etuketuketk.jpg

uykruk.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top