Οπαδός του ISIS ποστάρει selfie ΓΥΜΝΟΣ και γίνεται περίγελος για το… μικρό μόριό του-ΦΩΤΟ

Δείτε τι του έγραφαν

Οπαδός του ISIS ποστάρει selfie ΓΥΜΝΟΣ και γίνεται περίγελος για το… μικρό μόριό του-ΦΩΤΟ
Μια γυμνή selfie ανέβασε ένας προπαγανδιστής του Ισλαμικού Κράτους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έριξε το διαδίκτυο!

Ο λόγος για τον Τζαζγουάρι Σαρακίγμπ, εξτρεμιστή, κάτοικο του Λονδίνου, ο οποίος είναι γνωστός για την προπαγάνδα του υπέρ του ISIS, αλλά και για το γεγονός ότι συνηθίζει να στέλνει σε γυναίκες… γυμνές selfies του.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως σημειώνει η metro.co.uk, κυκλοφορεί στο ��ιαδίκτυο μια φωτογραφία του στην οποία επιδεικνύει το μόριό του και η οποία μάλλον δεν πέτυχε το σκοπό της, αφού τα σχόλια κάτω από τις σχετικές αναρτήσεις μόνο κολακευτικά δεν είναι!

erjrjreyj.jpg

Κι αυτό γιατί πολλοί είναι αυτοί που τον κοροϊδεύουν χαρακτηρίζοντάς τον ως «ανεπαρκή».

«Έστειλε τη λάθος γυμνή φωτογραφία του στις φανς του ΙSIS, αυτή με το μικρό του μόριο», έγραψε κάποιος στα sosial media, ενώ άλλος χρήστης πόσταρε: «Ο οπαδός του ΙSIS εκτέθηκε».

«Αυτός ο προπαγανδιστής του ISIS στο Λονδίνο υπόσχεται γάμο σε φαν του Ισλαμικού Κράτους, αλλά το μόνο που κάνει είναι να τις ρίχνει στο κρεβάτι και να τις βιντεοσκοπεί», έγραφε άλλο post καταγγέλλοντας τις ενέργειες του εξτρεμιστή.

«Αυτός ο υποκριτής έχει την υποστήριξη του ISIS εδώ και χρόνια και εξαπολύει απειλές θανάτου σε πολλούς μέσω Twitter», σημειώνει κάποιος άλλος, με τη metro να αναφέρει ότι μετά την επίθεση στο Σαν Μπερναντίνο, όπου σκοτώθηκαν 14 άτομα, ο Τζαζγουάρι Σαρακίγμπ είχε απειλήσει με άλλες επιθέσεις από το ISIS. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top