ΑΥΤΟΣ είναι ο ΝΕΟΣ καταζητούμενος για τις επιθέσεις στο Παρίσι!-ΦΩΤΟ

Τον κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας μαζί με τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΝΕΟΣ καταζητούμενος για τις επιθέσεις στο Παρίσι!-ΦΩΤΟ

​Έναν ακόμα άνδρα 30 ετών αναζητούν οι βελγικές και γαλλικές αρχές για τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος είχε εντοπιστεί να οδηγεί ένα αυτοκίνητο με τον βασικό καταζητούμενο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δύο μέρες πριν τις πολύνεκρες επιθέσεις.

drastis.24.11.1.jpg


Τον Αμπρινί είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας μαζί με τον Αμπντεσλάμ, σε βενζινάδικο στη Ressons, σε αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση το Παρίσι.

Οι δύο άντρες επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο που αργότερα χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις, δήλωσε ο βέλγος γενικός εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψή του.

avrini2-735x414.jpg
Στο παρακάτω γράφημα του BBC παρουσιάζονται οι δράστες και οργανωτές των επί μέρους επιθέσεων στο Πάρισι και το αν καταζητούνται ή έχουν πεθάνει.

avrini1.jpg

Στόχος τα εμπορικά κέντρα στο Βέλγιο

Ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου δήλωσε στο ABC News ότι η κύρια ανησυχία τη�� χώρας αυτή τη στιγμή είναι να εντοπιστούν οι 10 που οι αρχές πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν επιθέσεις σαν εκείνες στο Παρίσι, με βαριά όπλα και βόμβες αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τον Ντινιέ Ρειντέρ, οι μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι τα εμπορικά κέντρα και όχι το μετρό ή τα σχολεία είναι οι πιο πιθανοί στόχοι. Οι Βρυξέλλες παραμένουν σε «κόκκινο» συναγερμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top