ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Ο Αμπαούντ μετά το μακελειό έπινε μπίρες και… κάπνιζε χασίς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΑ όσα δήλωσε μεσίτρια που τον συνάντησε

Ανενόχλητος κι ανέμελος έκανε τις βόλτες του στους δρόμους του Παρισιού ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, μετά το μακελειό που προκάλεσε το αιματοβαμμένο βράδυ της 13ης Νοέμβρη.

Μάλιστα, η μεσίτρια Αμέλ Αλλά που τον συνάντησε το μοιραίο βράδυ, μιλώντας στο Sky News, είπε ότι τον είδε να πίνει μπύρες και να καπνίζει ατάραχος χασίς σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!
ρεγ;ςεγ;ρς3.jpg

«Τον είδα να φοράει ένα μακρύ ρούχο, όπως αυτό που φοράνε οι Μουσουλμάνοι, έξω από ένα κτήριο μαζί με άλλα 8-10 άτομα. Αυτός είναι ένας δρόμος τον οποίο περνάω κάθε ημέρα. Ανταλλάσσουμε ''Καλημέρες'' με όλους αυτούς εκεί. Κάθε ημέρα βρίσκονται εκεί ,αλλά αυτός μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί φορούσε ένα μακρύ ρούχο με ένα καπέλο. Οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά ρούχα», λέει χαρακτηριστικά η Αλλά.

«Στη συνέχεια, είδα στην τηλεόραση τις εικόνες και η αδερφή μου είπε "αυτός δεν είναι ο τύπος που είδαμε τις προάλλες;" Είμαι 99,9% σίγουρη ότι ήταν αυτός, είναι τρελό», προσθέτει.

«Ήταν εκεί χαλαρός, κάπνιζε χασίς και έπινε μπύρες. Τους άλλους τους βλέπω συνέχεια εκεί, τους ξέρω», περιγράφει σοκαρισμένη η νεαρή κοπέλα.

Δείτε το βίντεο… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top