Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέα του ταινίας

Ακμαίος ο ταλαντούχος ηθοποιός

Δείτε βίντεο για τον Βασίλη Μπισμπίκη από την εκπομπή Το Πρωινό

Είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του ο Βασίλης Μπισμπίκης και βρίσκεται σε πυρετώδη γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, με τίτλο Σπασμένη Φλέβα

Βασίλης Μπισμπίκης: Ξεκίνησε γυρίσματα για την καινούργια του ταινία

Στο σενάριο, που συνυπογράφουν οι Οικονομίδης και Μουρίκης, ο Μπισμπίκης έχει αναλάβει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, σε μια ταινία που ο σκηνοθέτης χαρακτηρίζει ως: «Ένα καθαρόαιμο αστικό δράμα, πολύ σκοτεινό, χωρίς χιούμορ. Τραγωδία, μαύρο δράμα, ωραίο, να το γευτούμε όλο».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου κι ο ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την εμπειρία του αυτήστα social media. Το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τον βλέπουμε σε μια ατμοσφαιρική λήψη.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη /Φωτογραφία Instagram

Η ταινία Σπασμένη Φλέβα έρχεται να προστεθεί στην πλούσια φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη, μετά τα Σπιρτόκουτο, Μικρό Ψάρι και Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς (σ.σ. όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης). Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αργότερα φέτος. 

Μπισμπίκης: «Πούλησε 50 ευρώ την πρώτη φωτογραφία με τη Δέσποινα. Ξεφτίλα!»

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, φαίνεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται για έναν δυναμικό ρόλο σε μια ατμοσφαιρική και σκοτεινή ταινία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top