ΣΑΛΟΣ με ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει έξαλλη πελάτισσα να πετάει λεφτά στο πρόσωπο πωλήτριας

«Νομίζεις ότι δεν μπορώ να το αγοράσω», φωνάζει οργισμένη

ΣΑΛΟΣ με ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει έξαλλη πελάτισσα να πετάει λεφτά στο πρόσωπο πωλήτριας

Σάλος έχει προκληθεί με ένα βίντεο που κάνει αυτήν τη βδομάδα το γύρο του διαδικτύου μέσω Youtube και δείχνει μία έξαλλη πελάτισσα να πετά χαρτονομίσματα στο πρόσωπο μιας πωλήτριας για… «να μη την περάσουν για φτωχή».

Α�� πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Το περιστατικό θεωρείται ότι έλαβε χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου σε κοσμηματοπωλείο του Χαντάν στη βορειοανατολική Κίνα.

Στο βίντεο βλέπουμε την πελάτισσα να διαλέγει χρυσά κοσμήματα στο κατάστημα. Ξαφνικά ακούγεται να αναφωνεί: «Νομίζεις ότι δεν μπορώ να τα αγοράσω; Τι είδους μαγαζί είναι αυτό;». «Το πιστεύεις!» της λέει καθώς χτυπά τον πάγκο, «μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το δρόμο αν θέλω», συνεχίζει εν εξάλλω η γυναίκα.

Στη συνέχεια πηγαίνει πάνω κάτω στο κατάστημα ουρλιάζοντας «ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου;»

Καθώς συνέχισε την… υστερία της, τράβηξε έξω δέσμες μετρητά, όλα των 100 γιουάν (δηλαδή των 10 ευρώ) και άρχισε να τα πετάει στην εμφανώς αμήχανη βοηθό του καταστήματος.

Αφού έριξε τρεις χούφτες μετρητών στο πρόσωπο της γυναίκας, αξίας δεκάδων χιλιάδων Γουάν (περίπου 1.000 ευρώ), παρενέβη μία άλλη πωλήτρια και τη σταμάτησε.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου στο Weibo, το αντίστοιχο Twitter της Κίνας, δήλωσαν ότι η γυναίκα είχε περισσότερα χρήματα από το σύνηθες και αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο πατέρας της. Βέβαια, πολλοί ήταν κι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν το βίντεο ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσουν το κατάστημα κοσμημάτων.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top