«Burning Man»: Ξεκίνησε το «καυτό» φεστιβάλ των οργίων στην Νεβάδα

Ισχυρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου ήταν για χρόνια θαμώνες

«Burning Man»: Ξεκίνησε το «καυτό» φεστιβάλ των οργίων στην Νεβάδα

Το πιο ξακουστό φεστιβάλ οργίων που ακούει στο όνομα «Burning Man» και γίνεται στην Black Rock Desert της νότιας Νεβάδα κάθε χρόνο, ξεκίνησε και επίσημα την Κυριακή! Χιλιάδες άνθρωποι πρόκειται να επισκεφτούν την «playa», όπως λέγεται η έκταση στην έρημο όπου διοργανώνεται το πάρτι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην έρημο της «ηδονής», αναμένοντας την έναρξη των events.

δφγΖΦΔγ.jpg
Το ιδιαίτερο αυτό φεστιβάλ έχει τα δικά του… έθιμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όσοι λαμβάνουν μέρος πρώτη φορά, ονομάζονται "παρθένοι" και τους ζητείται να φορούν μία ειδική ζώνη κατά την είσοδό τους στο φεστιβάλ.

Κι αν νομίζατε ότι το Burning Man έχει μόνο «κοινούς θνητούς» θαμώνες, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι λάτρεις του ήταν για χρόνια ισχυρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, όπως ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook, το αφεντικό της Amazon, Jeff Bezos και ο Sergey Brin της Google! Βλέπετε, μπορεί να θεωρείται αντικαπιταλιστικό φεστιβάλ, όμως τα χρήματα είναι απαραίτητα για να περάσει κάποιος καλά.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:

To Burning Man έχει διάρκεια μίας εβδομάδας, από την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου, έως την πρώτη Δευτέρα του Σεπ��εμβρίου. Πήρε το όνομά του από το ξύλινο ομοίωμα που καίγεται στο φεστιβάλ που διοργανώνει η Black Rock City.
ηγφ.jpg
Το 2010 πάνω από 51.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στο Burning Man, ενώ ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 65.000 το 2014.
Τέλος, το φεστιβάλ δεν έχει τυχαία χαρακτηριστεί «καυτό», καθώς παρέχει κρεβάτια για σεξ και σκηνές για… ομαδικά όργια!
γφησ.jpg
φχγηχδφη.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top