ΕΓΚΛΗΜΑ: Την ΒΙΑΣΕ, την ΣΚΟΤΩΣΕ και την ΕΚΑΨΕ-Μηνύματα θλίψης στο Facebook

Μόλις είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα με το σύζυγό της

ΕΓΚΛΗΜΑ: Την ΒΙΑΣΕ, την ΣΚΟΤΩΣΕ και την ΕΚΑΨΕ-Μηνύματα θλίψης στο Facebook

​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο τραγικός θάνατος της Jan Bennett, εβδομάδες μετά το ξεκίνημα της νέας της ζωής στη Βουλγαρία με το σύζυγό της.

Η άτυχη Βρετανή γυναίκα βρέθηκε νεκρή 200 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο χωριό Malomir. Ο δολοφόνος της, την χτύπησε ενώ είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της. Στη συνέχεια την βίασε, την σκότωσε και της έβαλε φωτιά. Οι αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο Ivan Georgiev συνδέοντας το DNA του με τον τόπο του φρικτού εγκλήματος. Ο 40χρονος δούλευε ως εργάτης στα αμπέλια.

542.jpg

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε ότι η Jan βρέθηκε νεκρή.

"Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη δοκιμασία της. Ήταν αστεία, συμπονετική, υπέροχη γυναίκα. Θα μου λείψει. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της που δεν έχει ακόμα συνέλθει από τη δική του ασθένεια και τους φίλους της. Θα μου λείψουν οι αναρτήσεις της, τα αστεία και οι ιστορίες ζωής της" έγραψε στο Facebook ο φίλος της Roz Millington.

"Ήσουν μοναδική. Το είδος του ανθρώπου που νοιαζόταν για όλους και για τα ζώα. Θα μου λείψουν τα αστεία σχόλιά σου, τα ευγενικά σου λόγια και ο ατελείωτος ενθουσιασμός και η χαρά σου. Αντιμετώπισες τη ζωή χωρίς παράπονο ακόμα και όταν πέρασες δύσκολα. Μια πραγματικά όμορφη γυναίκα με χρυσή καρδιά. Ο κόσμος είναι φτωχότερος χωρίς εσένα", έγραψε η κοντινή της φίλη Karin Dalbak.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top