Δεν αποχώρησε τελικά ο Πούτιν από την Σύνοδο των G20-Ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε η Μέρκελ

Προσπαθούσε για πάνω από μια ώρα να τον πείσει να μην φύγει-Εξοργισμένος ο Ρώσος Πρόεδρος από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Δεν αποχώρησε τελικά ο Πούτιν από την Σύνοδο των G20-Ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε η Μέρκελ

​Διαψεύδονται τελικά οι πληροφορίες που ήθελαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να αποχωρεί άρον άρον από την Σύνοδο των G20 , λόγω των αρνητικών κριτικών που δέχτηκε από τους ηγέτες των άλλων χωρών για το ρόλο της Ρωσίας στην Ουκρανική κρίση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου, ο Πούτιν θα παραμείνει έως και αύριο το μεσημέρι στην Αυστραλία, απ΄όπου και θα αποχωρήσει μετά τη λήξη της Συνόδου.

Παράλληλα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σημείωσε πως όλες οι συνομιλίες που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τους ηγέτες στη σύνοδο μέχρι στιγμής, αφορούσαν αποκλειστικά την Ουκρανία και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα εξαιτίας της σύγκρουσης.

Καθοριστική, φαίνεται πως ήταν η παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία σε συνάντηση που είχε με τον Ρώσο Πρόεδρο στο ξενοδοχείο του, προσπάθησε να τον συνετίσει, πείθοντας τον να μην εγκαταλείψει έτσι την Σύνοδο.

Χαρακτηριστικό είναι πως όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι συνομιλίες του Ρώσου Προέδρου με την Γερμανίδα καγκελάριο, κράτησαν αναπάντεχα πολύ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top