Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης

Φόβοι για βεντέτα στο Δροσερό

Καζάνι που βράζει είναι το Δροσερό Ξάνθης μετά τη δολοφονία ενός 45χρονου άνδρα από έναν 37χρονο, με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών. 

Ο 37χρονος σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο Tik Tok μετά τη δολοφονία προειδοποιούσε την οικογένεια του θύματος να μην πειράξουν την οικογένειά του και αποκάλυπτε τους λόγους του στυγερού εγκλήματος. 

«Βεντέτα» στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε ο γιος του να παντρευτεί με τη 15χρονη εγγονή του θύματος και όταν ο 45χρονος αρνήθηκε άρπαξε το κορίτσι με το ζόρι.

O 37χρονος φέρεται να σκότωσε τον 45χρονο γιατί ήθελε ο γιος του να παντρευτεί τη 15χρονη εγγονή του θύματος

Το Mega μάλιστα έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ την αρπαγή της 15χρονης από τον 37χρονο, που ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσουν οι διαξιφισμοί μεταξύ των δύο οικογενειών. 

Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα

Την ίδια ώρα η σύζυγος του 45χρονου, η οποία είδε τον 37χρονο να σκοτώνει εν ψυχρώ τον άνδρα της μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους ζητά την απονομή δικαιοσύνης. 

Ξάνθη: Συνελήφθησαν γιοι και γαμπρός του 37χρονου δράστη για τη δολοφονία

Ο 37χρονος φέρεται εδώ και τέσσερις μήνες να απειλούσε το θύμα ότι θα τον σκοτώσει αν δεν του δώσει την εγγονή του για νύφη του γιου του. 

Τεταμένο το κλίμα στο Δροσερό της Ξάνθης μετά από τη δολοφονία του 45χρονου - Mega

«Θέλω την εγγονή σου για το γιο μου ή θα σε εκτελέσω. Θα πάρω τις σφαίρες και θα σε καθαρίσω», φέρεται να είχε πει στον 45χρονο και στη συνέχεια προχώρησε στην αρπαγή της 15χρονης. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα οι συγγενείς του θύματος απειλούν ότι θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και θα εκδικηθούν για τον θάνατό του, αν δεν τιμωρηθεί ο δράστης. 

Δολοφονία Ξάνθη: «Τον σκότωσα γιατί ήταν ρουφιάνος» - Το βίντεο στο Tik Tok

Ήδη το κλίμα στο Δροσερό είναι τεταμένο, καθώς έχουν σημειωθεί επεισόδια με πυροβολισμούς και πυρπολήσεις σπιτιών και αυτοκινήτων. 

Τη Δευτέρα ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς, και άλλα δύο παραπήγματα, ενώ την Τρίτη άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε άλλο ένα παράπηγμα και σε ένα διώροφο σπίτι που υπέστη ζημιές από τη φωτιά στο εσωτερικό του. 

Φωτιά έβαλαν άγνωστοι και στα δύο πολυτελή αυτοκίνητα του 37χρονου συλληφθέντα. Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 37χρόνο και στον αδελφό του. 

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: Τον εκτέλεσε και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Οι Αρχές παραμένουν σε επιφυλακή καθώς υπάρχει ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία, ενώ στο TikTok κυκλοφορούν βίντεο στα οποία εκφράζονται σαφείς απειλές.

Ο 37χρονος δράστης και άλλοι τρεις συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και θα απολογηθούν την Πέμπτη, 23 Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top