Νέα μέτρα: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα rapid test στα ρεβεγιόν

Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή - Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη για τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν ενόψει των εορτών/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (20/12/21)

Αύριο, Τρίτη 21/12/21, αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Μαξίμου: Κι άλλα μέτρα για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς λόγω της Όμικρον

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο το πρωί και θα πάρει τις αποφάσεις, τις οποίες θα ανακοινώσει αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Μάλιστα, η Επιτροπή συνήθως συνεδριάζει κάθε Τετάρτη, ωστόσο αύριο θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση ενόψει των εορτών. 

Τεστ σε όλους για τις γιορτές - Ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν θα αφορούν υποχρεωτικό rapid test για όλους – εμβολιασμένους και μη- όσους θέλουν να βρεθούν σε χώρους εστίασης, ψυχαγωγίας ή ξενοδοχεία την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το rapid test θα μπορεί να έχει γίνει έως και 72 ώρες πριν, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα φαρμακεία και τα διαγνωστικά κέντρα λόγω της μεγάλης ζήτησης. Το κόστος του test θα επιβαρύνει τους πολίτες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top