Μαρκέλλα: «Αν πάνε το παιδί σε ίδρυμα θα νομίζει ότι δεν το θέλουμε»

«Θέλω τη χειρότερη τιμωρία για τη γυναίκα που πήρε το παιδί μου»

Ένα παιδί τρομαγμένο, μπερδεμένο, που δεν μπορούσε να μιλήσει περιέγραψε η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται, ενώ ο αδελφός της ζήτησε να πάρει την επιμέλειά της, αν αυτή αφαιρεθεί από τη μητέρα τους. 

Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της Μαρκέλλας

Η γυναίκα που έχει δει μόνο για λίγα λεπτά την κόρη της είπε πως σαν οικογένεια δεν είχαν αντιπαλότητα με κάποιον που να θέλει να κάνει κακό στη μικρή. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ο αδελφός της θα ζητήσει την επιμέλειά της

«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την αρπαγή της μικρής. Οι κάμερες δείχνουν τη Μαρκέλλα με μια γυναίκα αδύνατη με κοντά κόκκινα μαλλιά. Ορκίζομαι ότι δε θα την αφήσω από τα χέρια μου έτσι και την πιάσουν, γι’ αυτό που έκανε στο παιδί μου», είπε η μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Μάλιστα όπως είπε, τη μέρα της εξαφάνισής της, η Μαρκέλλα της είχε ζητήσει να πάει να την πάρει από το σχολείο, κάτι που τη βαραίνει ακόμα και σήμερα. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Από την πλευρά της, η θεία και νονά της μικρής τόνισε πως το παιδί δέκα χρόνια τώρα μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη και φροντίδα. 

Σημείωσε μάλιστα πως δε θέλει ούτε να σκεφτεί πως το παιδί μπορεί να φιλοξενηθεί από ίδρυμα. 

«Μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια με αγάπη και με στενοχωρεί να βλέπω τους γονείς μου να μαραζώνουν γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν το παιδί. Πιστεύω πως αν αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη αδελφή μου, η μικρή θα πρέπει να συνεχίσει να μένει με τον αδελφό της», είπε η νονά της Μαρκέλλας. 

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Όπως είπε υπάρχουν άνθρωποι στην οικογένεια που την αγαπούν και τη νοιάζονται. 

«Αυτή τη στιγμή αν το παιδί πάει σε ίδρυμα δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι, αλλά η Μαρκέλλα, η οποία θα πιστέψει ότι δεν την θέλαμε και γι’ αυτό την πήραν από κοντά μας. Εμείς όλοι την αγαπάμε πάρα πολύ», συνέχισε η νονά του παιδιού. 

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top