Αναβιώνει το έγκλημα στο Κορωπί! Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της

Στιγματίστηκαν τέσσερα παιδιά

Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου

Το φρικτό έγκλημα στο Κορωπί που συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2016 όλη την Ελλάδα, όταν η 26χρονη τότε, Νικολέττα Παπαϊωάννου μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της 27χρονης, Β. Ταουξή και Μ. Λιαπάκη, η μητέρα δύο παιδιών δηλώνει μετανιωμένη για το έγκλημά και τονίζει ότι δεν το έκανε από πρόθεση.

Διαβάστε επίσης: Στο Star η «φόνισσα του Κορωπίου»: Μιλά μέσα από τις φυλακές-Η κραυγή αγωνίας για τα δυο της παιδιά

                                     ΕΓΚΛΗΜΑ στο Κορωπί-Με ΜΑΝΙΑ μαχαίρωνε την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

«Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα "έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου"», είχε καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας και πρόσθεσε ότι  θόλωσε και βγήκε εκτός εαυτού.

Διαβάστε επίσης: «Με κυρίευσε ο σατανάς» λέει η φόνισσα του Κορωπίου- Πριν από 5 μήνες σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος.

Είναι Αύγουστος του 2016. Η 26χρονη τότε Νικολέττα διατηρεί σχέση με έναν 41χρονο, πατέρα δύο παιδιών που βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, και έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, ενώ είναι έγκυος στο δεύτερο.

Διαβάστε επίσης: Η μία γυναίκα στο χώμα, η άλλη στη φυλακή και ο άντρας του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου μιλά σε εκπομπή!

Θολωμένη πηγαίνει στο σπίτι της 35χρονης συζύγου του συντρόφου της και τη μαχαιρώνει θανάσιμα. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια των παιδιών της, στιγματίζοντάς τα για πάντα.

Η 26χρονη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή μαζί με τα δύο παιδιά της, που θα παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν τριών ετών.

Πλέον η ίδια βρίσκει παρηγοριά στο Θεό και εύχεται να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω. Κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. Δύο παιδιά έμειναν ορφανά και άλλα δύο μεγαλώνουν στη φυλακή.

Τα παιδιά της 35χρονης παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους και προσπαθούν να ζουν όσο πιο ήρεμα γίνεται.

Ο 41χρονος πάλι που αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου, αναμένει την έκβαση της δίκης για να δει τι θα κάνει με τη ζωή του από εδώ και πέρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top