Στο Star η «φόνισσα του Κορωπίου»: Μιλά μέσα από τις φυλακές-Η κραυγή αγωνίας για τα δυο της παιδιά

Εξήγησε για ποιο λόγο τα κουβαλά μαζί της στα δικαστήρια

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τις φυλακές η «Φόνισσα του Κορωπίου», η γυναίκα που κατηγορείται για τον άγριο φόνο της συζύγου του συντρόφου της, μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών της δολοφονημένης.

Η παρουσία της 27χρονης Νικολέττας στα δικαστήρια, όπου εμφανίστηκε έχοντας αγκαλιά τα δυο της παιδιά, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ως προς το κατά πόσον πρέπει τα δυο παιδιά (μόλις 12 μηνών και2 ετών) να βιώνουν τέτοιες εμπειρίες.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές, η 27χρονη «φόνισσα του Κορωπίου» εξήγησε για ποιο λόγο τα παίρνει παντού μαζί της:

«Τα έχω στις φυλακές της Θήβας, είμαστε στο παράρτημα με τις μωρομάνες. Εισαχθήκαμε στον Κορυδαλλό μαζί με τα παιδιά, τα οποία αναγκαστικά τα παίρνουμε μαζί στο δικαστήριο».

Όπως εξήγησε, «σαν μάνα δεν έχω χρόνο να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Έχω ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να τα κρατήσω μέσα στις φυλακές. Το έκανα για να έχω το δέσιμο με τα παιδιά μου, ώστε μεθαύριο να γνωρίζουν ότι αυτή που θα δουν στην φωτογραφία είναι η μαμά τους. Έγινε ένα πολύ άσχημο συμβάν. Μια γυναίκα είναι στο χώμα, κρίμα για τα παιδιά της, κρίμα και για τα δικά μου παιδιά».

Και πρόσθεσε:

«Άμα δεν έπαιρνα αυτή την στιγμή τα παιδιά μου, δεν θα με ξέρανε!» καθώς μόλις τα παιδιά γίνουν 3 ετών υποχρεωτικά θα βγουν από τη φυλακή και θα γυρίσουν στο οικογενειακό περιβάλλον του παππού, της γιαγιάς, του θείου και της θείας.

Όσο για το πώς είναι η καθημερινότητα των παιδιών της μέσα στη φυλακή;

«Για μένα είναι δύσκολο ψυχολογικά. Προσπαθώ για τα παιδιά μου να είμαι ευχάριστη και να παίζω μαζί τους. Ξυπνάμε το πρωί, κοιτάμε στην τηλεόραση τα παιδικά, βγαίνουμε στο προαύλιο και παίζουμε, μπαίνουν μέσα τρώνε το φαγητό τους, θα παίξουν με τα άλλα τα παιδάκια…» δήλωσε η 27χρονη Νικολέττα, καταλήγοντας πως:

«Δεν άξιζε αυτό το έγκλημα. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο. Γίνεται; Εκείνη την ώρα πάνω στο θυμό και στα ξεσπάσματα δεν υπήρχε λογική».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top