Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω

Η γυναίκα που είχε χαρακτηριστεί ως φόνισσα του Κορωπίου, καθώς σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των δυο παιδιών της, μιλά μέσα από τη φυλακή. Η ίδια που είναι και μητέρα δυο παιδιών υποστηρίζει ότι έκανε τη δολοφονία γιατί μπήκε μέσα της ο σατανάς.

Η 26χρονη θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω. Πριν από έξι μήνες συγκλόνισε το Πανελλήνιο, όταν μαχαίρωσε πισώπλατα την 36χρονη σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί και άφησε ορφανά δυο ανήλικα αγόρια. Βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας και από εκεί μίλησε στο Πρώτο θέμα.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Μακάρι. Να μη γινόταν τίποτα τέτοιο. Να ζούσε η μητέρα τους και να ήταν όλη η ζωή όπως ήταν πριν από πέντε μήνες. Συγγνώμη… τώρα είναι δύσκολα. Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση» λέει χαρακτηριστικά η 26χρονη.

 Υποστηρίζει ότι σκότωσε τη γυναίκα του συντρόφου της, με τον οποίο απέκτησε και η ίδια δυο παιδιά, γιατί την κυρίευσε ο σατανάς.

«Ο Θεός έφυγε μακριά μου εκείνη την ώρα, και από τα λόγια του πάτερ μου είπε ότι εγώ αυτή τη στιγμή βγήκα από το δρόμο του Θεού, ο σατανάς μπήκε μέσα μου»

Κάθε βράδυ ζητά συγγνώμη από τα παιδιά της, που τα έχει μαζί της στη φυλακή, και τα παιδιά της 36χρονης όπως λέει.

«Έχω μετάνοια. Πάντα το βράδυ όταν θα κοιμηθούν τα παιδιά μου θα ζητήσω συγγνώμη από το παιδάκι μου, γιατί το μεγάλο μου παιδί ήταν μαζί μου. Θα ζητήσω συγγνώμη από το Θεό και τα παιδάκια της. Ώρες ώρες βλέπω το παιδί μου θλιμμένο, στεναχωρημένο. Εκείνη την ώρα καταλαβαίνω ότι έχει τις εικόνες».

 Όσο για τον 40χρονο σύντροφό της υποστηρίζει ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή.

Tags: