Η μία γυναίκα στο χώμα, η άλλη στη φυλακή και ο άντρας του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου μιλά σε εκπομπή!

«Τα έμπλεξα, ζητώ συγγνώμη, θέλω μόνο να ανοίξω το μαγαζάκι μου»

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το φονικό του Κορωπίου, όταν μια 26χρονη, η οποία διατηρούσε σχέση με έναν παντρεμένο, σκότωσε τη 35χρονη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της.

«Έμπλεξα, τα έκανα κουβάρι. Θα αναγνωρίσω τα παιδιά της κατηγορουμένης» 

Ο 41χρονος πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επειδή πυροβόλησε τον πατέρα της κατηγορουμένης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Tatiana Live».

Ντυμένος στα μαύρα, ο άντρας που αποφυλακίστηκε πριν λίγες ώρες, είπε ότι «έμπλεξα και δεν μπορούσα να κάνω μετά πίσω…. Χάθηκε μια κοπέλα που δεν έπρεπε να χαθεί. Δεν περίμενα ποτέ ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Νόμιζα ότι θα πέθαινα εγώ, όχι η πρώην γυναίκα μου».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα δεν ήθελε να χωρίσουν και ας είχε κάνει όπως είπε, αίτηση διαζυγίου.

«Τα είχα μπερδέψει τόσο πολύ τα πράγματα, που δεν μπορούσα να τα ξεμπερδέψω. Τα έκανα κουβάρι. Έχω καταστραφεί τελείως», είπε σε άλλο σημείο, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα που σκότωσε την πρώην σύζυγο του, λέει ψέματα ότι δεν θέλει τα παιδιά του.

«Θα τα αναγνωρίσω. Ήδη έχουμε κάνει ενέργειες», σημείωσε.  

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του θύματος. «Τον ντρέπομαι…. Τον ευχαριστώ που μου μεγαλώνει τα παιδιά, θα κάνω ό,τι μου πει. Ό,τι θέλει, θα κάνω. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για αυτό που έχει γίνει», εξήγησε.

«Πέρναγα πολλά», είπε εκνευρισμένος σε άλλο σημείο, παραδεχόμενος ότι ήταν λάθος του, που πυροβόλησε τον πατέρα της κατηγορουμένης. 

Ζήτησε επίσης συγγνώμη από την μάνα της κατηγορουμένης, ενώ άφησε αιχμές για τον πατέρα της .

«Θέλω να μιλήσω ξανά με την κατηγορούμενη και ας με χαστούκιζε» 

Μιλώντας για την σχέση του με την κατηγορούμενη, είπε πως «της έλεγα πάντα ότι θέλω να είσαι κυρία! Δεν θα την παράταγα ποτέ. Θέλω να της μιλήσω».

Στο ερώτημα «αν την αγαπά και αν την θέλει», ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει.

«Το μόνο που θέλω είναι να... ισιώσω, να ανοίξω το μαγαζάκι μου και  να βοηθήσω τα παιδιά μου», τόνισε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατηγορούμενη τον ζήλευε παθολογικά, έψαχνε το κινητό του, και τον χαστούκιζε από ζήλια μπροστά σε κόσμο!  

«Την αγαπούσα όμως και καθόμουν μαζί της», τόνισε

3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ

Ένας άντρας ανάμεσα σε δύο γυναίκες… Ένα ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε σε τραγωδία. Ο Γιάννης ζούσε για χρόνια ανάμεσα στην 35χρονη πρώην σύζυγο του, με την οποία είχε κάνει δύο παιδιά και την 26χρονη σύντροφο του, με την οποία είχε επίσης αποκτήσει δύο γιους, εκτός γάμου. Το κακό δεν άργησε να γίνει… Το απόγευμα της 3ης Αυγούστου 2016, η σύντροφος του σταμάτησε έξω από το σπίτι της συζύγου του, εκεί οι δύο γυναίκες λογομάχησαν και όπως ομολόγησε η 26χρονη σκότωσε με 5 μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της, 13 και 11 ετών.Τα παιδιά του θύματος μεγαλώνουν με την θεία τους, ενώ τα μωρά της κατηγορούμενης, ηλικίας, ενός και δύο ετών, τα όποια είχε κάνει με τον σύζυγο του θύματος εκτός γάμου, μεταφέρθηκαν στη φυλακή για να περάσουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Στη συνέχεια ο άντρας του θύματος, θολωμένος από την οργή του, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του, καθώς και μια φίλη του που βρισκόταν στο σημείο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top