ΕΓΚΛΗΜΑ στο Κορωπί-Με ΜΑΝΙΑ μαχαίρωνε την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

Μόνο στο star.gr: «Μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί η Νικολέτα τι έχει κάνει»

ΕΓΚΛΗΜΑ στο Κορωπί-Με ΜΑΝΙΑ μαχαίρωνε την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

​Λίγους μήνες μετά το φρικιαστικό έγκλημα στο Κορωπί, όπου η νυν σύζυγος σκότωσε την πρώην του άντρα της, και ο φάκελος της υπόθεσης μεταφέρεται πλέον από τον ανακριτή στον εισαγγελέα.

050816135920_0279.jpg
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, μέσα στο φάκελο υπάρχει και η σοκαριστική ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι η 26χρονη σφάγιασε με μανία την άτυχη 35χρονη, μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών της.

Συνολικά έξι ήταν οι μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα είχε χτυπήματα αλλά και χαρακιές από το φονικό μαχαίρι, μιας και μέχρι την τελευταία στιγμή πάλευε για να γλιτώσει από τα χέρια της δολοφόνου της.

Resizer (2).jpg
Δύο από τα χτυπήματα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής είχαν σαν αποτέλεσμα να πλήξουν ζωτικά όργανα του θύματος και να της στοιχήσουν τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε στο star.gr ο δικηγόρος της 26χρονης Νικολέτας, Βασίλης Ταουξής, εκείνη έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Θήβας ενώ τις επόμενες μέρες θα καταθέσει αίτηση για να μπορέσει να δει τα παιδιά της.

1985632542hgyfhtnrnf9586423.jpg
Ο ίδιος λέει στο star.gr: «Η υπόθεση έφυγε από τα χέρια της ανακρίτριας και πλέον πέρασε στον εισαγγελέα. Η 26χρονη έχει μετανιώσει για ό,τι έχει κάνει. Μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί τα όσα έκανε και προκάλεσε. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι εγώ ο ίδιος, η Νικολέτα αλλά και η οικογένεια της κινούμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη της νεκρής αλλά και με μεγάλη προσοχή για τα τέσσερα ορφανά».

Τo έγκλημα ΠΑΘΟΥΣ που σόκαρε την Ελλάδα

Όλα έγιναν, στις 3 Αυγούστου, λίγο μετά τις 22:30, στο σπίτι του θύματος! Η 26χρονη δολοφόνος, η οποία έχει και αυτή δυο παιδιά με τον 41χρονο πρώην σύζυγο της 35χρονης, επισκέφτηκε το θύμα.

Οι δυο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται και να φωνάζουν. Κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε ότι ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά και πως οι καυγάδες τους ήταν καθημερινό φαινόμενο! Μάλιστα, οι δυο τους είχαν φτάσει και στο αστυνομικό τμήμα για να λύσουν τις διαφορές τους.

050816135924_4959.jpg
Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, έμελλε να λάβει χώρα και ο τελευταίος καυγάς των ��υναικών. Και αυτό γιατί η 26χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε τουλάχιστον πέντε φορές στην 35χρονη! Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι μπροστά σε όλα αυτά ήταν και τα ανήλικα παιδιά του θύματος, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Ο 41χρονος και όπως φαίνεται το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δυο γυναίκες είχε συνεργείο λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι. Άκουσε τα ουρλιαχτά και έτρεξε στο σπίτι.

Είδε την πρώην γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας στο Κορωπί, όπου λίγο αργότερα, εκείνη ξεψύχησε.

Της Αλέκας Νικόλα

Email: anikola@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top