Μητσοτάκης: Ψήφισε μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη

Μήνυμα υπέρ της συμμετοχής στις εκλογές από τον πρόεδρο της ΝΔ

Κ. Μητσοτάκης: Ψήφισε στην Κηφισιά μαζί με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο  (video ΕΡΤ, φωτογραφία Ευρωκίνηση)    

Μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη, όπως και στις εκλογές στις 21 Μαϊου, προσήλθε για να ψηφίσει  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς. Τον κ. Μητσοτάκη περίμεναν έξω από το εκλογικό τμήμα αρκετοί πολίτες που τον χειροκρότησαν θερμά, όπως και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο        

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Δάφνη και τον γιο του Κωνσταντίνο  (φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Μ. Καραγιάννης)   

Μητσοτάκης από το Σύνταγμα: Πάμε μαζί να γράψουμε Ιστορία 

Και αυτή τη φορά επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε την ψηφιακή του ταυτότητα στο κινητό τηλέφωνο για την πιστοποίηση των στοιχείων, ενώ έβγαλε αρκετές selfie με πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο.     

Τσίπρας: Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρχει ανεξέλεγκτη κυβέρνηση   

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης μετά την ψηφοφορία, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις σημερινές εκλογές. «Είναι μέρα χαράς» ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος επισήμανε ότι ψηφίζουν οι πολίτες για δεύτερη φορά φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες για κυβερνηση με ορίζοντα τετραετίας.  

Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος (φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Σ. Δημητρόπουλος)    

Εκλογές: Ξέχασαν να δώσουν ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στον Κουτσούμπα! 

«Οι πολίτες θα κάνουν το καθήκοντους με ωριμότητα, θα ψηφίσουν για το καλό της οικογένειάς τους και για πατρίδα σταθερή με συνθήκες ισότητας για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους» τόνισε.  

«Εύχομαι καλή ψήφο» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος καταλήγοντας ευχήθηκε οι πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν στις σημερινές εκλογές. «Εύχομαι η συμμετοχή σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είναι αυξημένη σε σχέση με τις 21 Μαϊου». Τόνισε.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top