Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη: «Χθες το βράδυ δεν ήμουν καλά»

Οσα είπε για την πρώτη φορά που ψήφισε

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Με αφορμή τις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων και τις εμφανίσεις των πολιτικών στα κανάλια, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στην εκπομπή της τη δική της εμπειρία

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη για τη μητέρα της: «Θέλω να κλάψω!»

Όπως ανέφερε, το βράδυ της Τετάρτης δεν ένιωθε καλά κι έκανε ζάπινγκ όλο το βράδυ, πέφτοντας πάνω σε πολιτικές εκπομπές. Ακόμα, παρότρυνε όλους τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν ό,τι επιθυμούν, αρκεί να δώσουν το «παρών» στις εκλογές.

«Χτες το βράδυ που δεν ήμουν καλά, όσες φορές ξύπνησα μέσα στη νύχτα κι έκανα ζάπινγκ μέσα στη νύστα μου για να κοιμηθώ, βγαίνουν από παντού κόμματα... μιλούσαν, ξαναμιλούσαν, 2 η ώρα, 3 η ώρα, 5 η ώρα κι έλεγα “Τι γίνεται ρε παιδί μου; Ακόμα μιλάνε;”», είπε αρχικά. 

Η Ελένη Μενεγάκη παρότρυνε το φανατικό της κοινό να πάει να ψηφίσει!

Η Ελένη Μενεγάκη παρότρυνε το φανατικό της κοινό να πάει να ψηφίσει!

«Νόμιζα ότι είναι ξημερώματα κι έχουν πάει κάπου για συνέντευξη. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το διάστημα έχουν βάλει όλα ροδάκια στα πόδια τους και τρέχουν για να πει ο καθένας τα προγράμματά του κι όσα θέλουν να κάνουν. Πολύ τρέξιμο έχουν κάνει. Ακόμα και το βράδυ. Να πάνε όλοι να ψηφίσουν, ό,τι θέλουν... αλλά να πάνε», σχολίασε στη συνέχεια. 

«Με πολλή αγάπη σας το λέω… »: Η συμβουλή της Ελένης σε Χρηστίδου-Μαραντίνη

«Όταν ψήφισα πρώτη φορά, θυμάμαι ότι είχα κι εγώ την ίδια απορία. Ο παππούς μου ψήφιζε αυτό, η μαμά μου εκείνο, η γιαγιά μου το άλλο...», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top