Μάρα Ζαχαρέα: Τι να περιμένουμε από το debate 

Τι δήλωσε για το στίγμα που θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες   

Το στίγμα για το τι πρέπει να περιμένουν οι πολίτες από το debate έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα, από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου προσέρχονται αυτή την ώρα οι πολιτικοί αρχηγοί.      

Aντίστροφη μέτρηση για το debate: Ξεκινά σε λίγη ώρα  

Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ανέφερε ότι δε συμφωνεί με την κριτική περί «παράλληλων μονολόγων», η οποία ασκήθηκε από αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά πρόσθεσε ότι βεβαίως η διακομματική έχει θεσπίσει συγκεκριμένους κανόνες.   

Μάρα Ζαχαρέα : Τι είπε από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate

Ρουσόπουλος: Η καθημερινότητα με τη Μάρα Ζαχαρέα – Τι είπε για την κόρη του

«Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικοί με αυτά που θα πουν ή δε θα πουν θα δώσουν ένα στίγμα για τον κόσμο» τόνισε η Μ. Ζαχαρέα. 

Σχετικά με το αν θα βγουν ειδήσεις, η  παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star απάντησε ότι «αυτό εξαρτάται από τους πολιτικούς αρχηγούς, σήμερα κανείς δεν είχε περιοδεία ή εκδήλωση για να προετοιμαστεί, από εκεί και πέρα εξαρτάται από το αν θα θελήσουν οι ίδιο να δώσουν ειδήσεις ή αν θέλουν να μείνουν σε ένα ασφαλές πλαίσιο».  

Τέλος, για το αν θα ξεκαθαρίσει σήμερα το περιβάλλον των μετεκλογικών συνεργασιών ή αν θα κρατήσουν οι πολιτικοί «κρυφά χαρτιά»,  ανέφερε: «Αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα, εμείς πάντως οι δημοσιογράφοι θα προσπαθήσουμε να το διευκρινίσουμε».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top