Μαρία Σάκκαρη στο Traction: «Είμαι αρρωστάκι με τα αυτοκίνητα»

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Η Taycan είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Porsche, παραμένοντας ωστόσο μία «γνήσια» Porsche! Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, μας αναλύουν τις αρετές του μοντέλου, που μας εισάγει σε μία νέα πραγματικότητα. Παράλληλα, οι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα, Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής και η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, εντυπωσιάζονται με την πρόταση της Porsche και με όλα όσα αντιπροσωπεύει για το μέλλον στην αυτοκίνηση.

«Είμαι αρρωστάκι με τα αυτοκίνητα» δήλωσε η Ελληνίδα τενίστρια ενώ όπως είπε ένιωσε σαν να είναι στο διάστημα» 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Smart EQ Fortwo: Η Smart γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία, που όλα της τα μοντέλα θα είναι πλέον αμιγώς ηλεκτροκίνητα! O Μάνος Στεφανής και o Βασίλης Τσακίρογλου, μας παρουσιάζουν το Smart EQ ForTwo και ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου μέσα στην πόλη, για μία πιο φιλική προς το περιβάλλον αστική μετακίνηση.

➢ Peugeot 108: Οι μετακινήσεις στην πόλη χρειάζονται ευελιξία, ευκολία στο παρκάρισμα, οικονομική κατανάλωση και δυνατότητα επιλογών. Η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Ευθυμίου, οδηγούν το Peugeot 108 στο κέντρο της Αθήνας και διαπιστώνουν τα όσα μπορεί να προσφέρει.

➢ Honda Africa Twin: Η νέα Honda Africa Twin 1.100 τα έχει όλα περισσότερα: περισσότερα κυβικά, περισσότερη ισχύ, περισσότερη αυτονομία περισσότερα ηλεκτρονικά βοηθήματα και μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και αξεσουάρ σε έκδοση με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο!

➢ Avis – Leasing μεταχειρισμένων: Και όμως! Τώρα η υπηρεσία Avis leasing επεκτείνεται και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο Θωμάς Ευθυμίου με την Ινώ Στεφανή, μας εξηγούν πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος μεταχειρισμένο όχημα από τον στόλο της Avis σε άριστη κατάσταση και σε προσιτές τιμές μέσω leasing.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

https://www.star.gr/tv/shows/traction/ https://www.star.gr/tv/press-room/

#tractiongr fb: https://www.facebook.com/etraction.gr/ Insta: https://www.instagram.com/etraction.gr/ Tw: https://twitter.com/etraction

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top