O 14χρονος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, πρωταθλητής Βαλκανίων!

Ο Κωνσταντίνος αποτελεί τον νεότερο αθλητή στην Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, πρωταθλητής Βαλκανίων!

O  νεαρός Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, ένας μαθητής της Γ5 τάξης του 2ου Ημερήσιου Γυμνασίου Κερατσινίου, ηλικίας μόλις 14 ετών, επαναλαμβάνει την εξαιρετική επίδοσή του από πέρυσι. 

O αθλητής «φαινόμενο» Μίλτος Τεντόγλου-Η απονομή του Χρυσού στη Βουδαπέστη

Αναδείχθηκε Πρωταθλητής των Βαλκανίων στις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, καθώς και Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2023, επιτυγχάνοντας ένα νέο ρεκόρ γύρου στις Σέρρες (SSP 300) με εντυπωσιακό χρόνο 1.23:832!

Με δύο διαδοχικούς τίτλους Πρωταθλητή στα Βαλκάνια, έναν το 2022 στην ηλικία των 13 ετών και έναν το 2023 στα 14 ετών, ο Κωνσταντίνος αποτελεί τον νεότερο αθλητή στην Ελλάδα που επιτυγχάνει τέτοια εξαιρετικά επιτεύγματα στον εν λόγω αθλητισμό, αναδεικνύοντας την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο και κάνοντας τον εθνικό ύμνο να ακούγεται σε χώρες όπως Τσεχία,  Σερβία,  Κροατία, και Βουλγαρία.

Είναι επίσης αξιόλογο το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος είναι ένας εξαιρετικός μαθητής, έχοντας ολοκληρώσει την 2η Γυμνασίου με μέσο όρο 18,7.

Επιπλέον, επιδεικνύοντας επιδεξιότητες στον χειρισμό σχεδιαστικών προγραμμάτων, συμμετείχε στον σχεδιασμό και την παραγωγή εξαρτημάτων ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας με τεχνολογία 3D PRINT για το Πανεπιστήμιο Σερρών.

Με αυτό το μήνυμά μας, επιθυμούμε να επισημάνουμε την προσοχή σας στον νεαρό αθλητή Κωνσταντίνο και ελπίζουμε ότι η χώρα μας θα στηρίξει αυτά τα νέα ταλέντα που, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του σχολείου και των απουσιών τους, εργάζονται σκληρά για να φέρουν επιτυχίες στη χώρα μας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top