Συνεργάτης του Φέντερερ κάνει το πιο περίεργο επάγγελμα

Γιατί το εισόδημά του έχει μειωθεί δραματικά;

Στην βιομηχανία του τένις υπάρχουν επαγγέλματα τα οποία κανείς δε μπορεί να φανταστεί.

Η ειδικότητα του Ρον Γιου είναι ένα από αυτά. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο Αμερικανός που έχει γεννηθεί στην Κορέα, έχει αναγάγει το… πλέξιμο σε τέχνη που κάνει τη διαφορά για τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Ο Ρον δεν πλέκει… κασκόλ αλλά ρακέτες και τα τελευταία χρόνια είναι ο προσωπικός stringer του Ρότζερ Φέντερερ.

Οι περισσότεροι παίκτες του τένις, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν αλλαγές στον τρόπο πλεξίματος, όμως ο Ρότζερ Φέντερερ αντιλαμβάνεται την παραμικρή διαφορά, με μόλις λίγα χτυπήματα. Ο Ελβετός θρύλος του τένις χρησιμοποιεί υβριδικό πλέγμα, με έντερο στις βασικές χορδές και πολυεστέρα στις κάθετες. Η χορδή (ειδικά η πολυεστερική) χάνει πολύ γρήγορα την τάση της, οπότε κάθε ρακέτα που πλέχτηκε για έναν αγώνα, θα χρειαστεί να πλεχτεί ξανά για τον επόμενο ακόμα κι αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

 

 

Το πρόβλημα για τον Ρον Γιου είναι ότι με τις ρακέτες στον… πάγο λόγω κορωνοϊού το εισόδημα του έχει μειωθεί δραματικά, αλλά ο ίδιος δεν χάνει την αισιοδοξία του. "Η μαμά μου, λατρεύει το γεγονός ότι μπορεί να λέει στις φίλες της στην Κορέα ότι ο γιος της είναι φίλος και δουλεύει με τον Ρότζερ Φέντερερ. Αυτό απαλύνει λίγο τον πόνο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top