Η ανακοίνωση της Super League ενόψει των αγώνων playoffs

Χωρίς κοινό και επίσημα οι δύο πρώτες αγωνιστικές

Γήπεδο ποδοσφαίρου

Xωρίς κόσμο και επίσημα οι δύο πρώτες αγωνιστικές των playoffs μετά τη σχετική ανακοίνωση της Super League εξαιτίας του κορωνοϊού. Από τη στιγμή που υπήρξε την Κυριακή απόφαση της Κυβέρνησης και αυτή δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στο ΦΕΚ υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση της Super League, η οποία αναφέρει πως εκτός των αγώνων των playoffs χωρίς θεατές θα γίνουν και τα ματς για τα πρωταθλήματα υποδομής.

Τένις: Έκτακτα μέτρα στο Ίντιαν Γουέλς λόγω κορωνοϊού

Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό (COVID-19).

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της επικρατείας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Στη φυλακή ο Ροναλντίνιο - Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο!

Ως εκ τούτου, και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14,15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή έως και την 22/3/2020.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top