«Ντου» σε σεμινάριο διαιτησίας! ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ πέταξαν γιαούρτια και τραυμάτισαν ρέφερι

Η ΕΠΟ καταδίκασε το περιστατικό

Άσχημη εξέλιξη είχε ένα σεμινάριο διαιτησίας της Super League και της Football league που διεξαγόταν χθες, Δευτέρα, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περίπου 40 άτομα με κράνη «μπούκαραν» στην αίθουσα στην που πραγματοποιείτο η εκδήλωση και προκάλεσαν επεισόδια. Πέταξαν από γιαούρτια και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους, ενώ φώναξαν συνθήματα κατά του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη αλλά και του Σπάθα.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ένας διαιτητής. Οι δράστες διέφυγαν από την έξοδο κινδύνου, με το προσωπικό της ασφάλειας να μην μπορεί να αντιδράσει.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

"Εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη"

Η ΕΠΟ καταδίκασε το περιστατικό και τοποθετήθηκε με την ακόλουθη θέση:

"Μια εγκληματική οργάνωση που δρα ανενόχλητη το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Άλλο ένα περιστατικό βίας έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα γεγονότων.

Σήμερα το απόγευμα στο στόχαστρο κρανοφόρων και κουκουλοφόρων βρέθηκαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές των Ενώσεων Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής που παρακολουθούσαν επιμορφωτικό σεμινάριο στο ΚΥΒΕ Περιστερίου. Οι 40 επιτιθέμενοι εκτός από απειλές και ύβρεις, εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον των συμμετεχόντων και προκάλεσαν τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις βίας. Καλεί την πολιτεία να προστατεύσει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να βρει τα εγκληματικά στοιχεία εκείνα που έχουν στόχο τον εκφοβισμό τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. Καλεί επίσης όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να υπερασπιστούν τους λειτουργούς του και συνεπώς και το ίδιο το άθλημα από τη στοχοποίηση που υφίστανται".
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top