Πλατανιάς Χανίων: Από την Α' Εθνική στο Λος Άντζελες για βραβεία!

Ένα κινηματογραφικό οδοιπορικό της ΠΑΕ σε διαγωνιστικό φεστιβάλ

​Ο Πλατανιάς Χανίων «παίζει μπάλα» και στο Λος Άντζελες, αφού το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ, με τίτλο «Μια Πόλη, Μια Ομάδα, η Ομάδα μου», βρίσκεται στην τελική sort list του διαγωνιστικού τμήματος του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles που θα πραγματοποιηθεί στις 6 με 9 Ιουνίου 2013.

Το ντοκιμαντέρ για την ΠΑΕ Πλατανιάς και την πόλη των Χανίων, αποτελεί ένα από τα 18 ολιγόλεπτα ντοκιμαντέρ (15’) της εν εξελίξει σειράς, με θέμα τις ομάδες που συμμετέχουν στην Super league και τις πόλεις τους μέσα από τα μάτια των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και των οπαδών τους, που σχεδίασε και υλοποιεί η ομάδα επικοινωνίας 4U, για λογαριασμό της Super League. Έχουν δε ήδη ολοκληρωθεί τα ντοκιμαντέρ για την ΠΑΕ ΟΦΗ, την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την ΠΑΕ Βέροια.

Το περιεχόμενο του κάθε βίντεο αποτελεί ένα μικρό οδοιπορικό, που μέσα από τα μάτια των ανθρώπων, μας μεταφέρει την ιστορία και την πραγματικότητα, τις ελπίδες και τα όνειρα, το πάθος και το μεράκι, τις χαρές και τις λύπες ενός τόπου με αφορμή την ομάδα του, στην οποία εναποθέτει την αντιπροσώπευση του.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο κ. Λάκης Ματθιόπουλος και Διευθυντής Παραγωγής ο κ. Τάκης Δημόπουλος με την συμπαραγωγό εταιρεία Forthnet/NOVA.

Ο σκηνο��έτης της σειράς κ. Λάκης Ματθιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Όλα τα συναισθήματά μας και κυρίως ο ενθουσιασμός μας είναι ορατός στο ντοκιμαντέρ. Αποτελεί μια πρόκληση και τιμή να συνεργαστούμε με παθιασμένους ανθρώπους, τόσο μπροστά και πίσω από την κάμερα. Γνωρίσαμε και καταγράψαμε γνήσιους ανθρώπους με τα πάθη τους, βγάζοντας συναισθήματα που μέσα από την αφήγηση και τη ροή του ντοκιμαντέρ έδωσαν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα, το οποίο μας οδήγησε στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top