Ζαμπίδης: «η γονατιά που δέχτηκα έκανε αρκετά μεγάλη ζημιά»

Πώς περιέγραψε τον τελευταίο του αγώνα

πρώτη ανάρτηση: 21-12-2012, 03:04

Για τον τραυματισμό του στον αγώνα Κ1, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 80 εσωτερικά και 40 εξωτερικά ράμματα, μίλησε στην εκπομπή «Βράδυ» ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Ήρθε μια γονατιά… “σκίστηκα” δεν μπορούσα να συνεχίσω. Το είδε ο διαιτητής και σταμάτησα». Ο Μιχάλης ήταν στενοχωρημένος που ο αγώνας διεξαγόταν στην Ελλάδα. «Όλους μου τους αγώνες τους παίρνω πολύ προσωπικά και προετοιμάζομαι πολύ καιρό. Πόσο μάλλον τώρα που έπαιζα στην Ελλάδα. Προετοιμάστηκα πάρα πολλούς μήνες. Μετά από είκοσι χρόνια που γίνεται στην Ιαπωνία έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια», είπε για τον αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε.

Για την σοβαρότητα του τραυματισμού στο μάτι, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε: «Η γονατιά που δέχτηκα έκανε αρκετά μεγάλη ζημιά, έκοψε την αρτηρία του επάνω μυός του ματιού και γι’ αυτό είχε τόση μεγάλη αιμορραγία. Έκανα πλαστική και μου έκαναν 80 εσωτερικά ράμματα και 40 εξωτερικά. Ήμουνα δυο-τρεις μέρες μέσα στο νοσοκομείο».

Ο Ζαμπίδης εμφανίστηκε ανυπόμονος για την επιστροφή του στα rings. «Cool-αρε» του απάντησε ο Κωστόπουλος. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν κάνει σεξ πριν από τους αγώνες, ο kickboxer είπε γελώντας «μέχρι τρεις μήνες πριν …», δείχνοντας πως δεν παρεκκλίνει το πρόγραμμα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top