Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ- ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!!

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Η Ελένη Τσαγκά έγραψε…

  Τελικά τώρα το ΄πιασα… το κατάλαβα… είναι θέμα παράδοσης ηθών και εθίμων… δεν είναι ότι θέλουν, είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να περιφέρεται και να κινείται ελεύθερα και δημοκρατικά.

Χθες το βράδυ έγινε επίσημα και με στολές… τις υπόλοιπες ημέρες γίνεται ανεπίσημα και ο καθένας φοράει ότι θέλει… Έγινε λοιπόν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, η περιφορά ενός τεράστιου κόκκινου φαλλού από τους πιστούς του θεού Διόνυσου… τις υπόλοιπες ημέρες και πάλι κόκκινος είναι, και πάλι φαλλός είναι, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι πιο μεγάλος. Και πιο επικίνδυνος είναι ο δικός μας ο φαλλός, καθώς λέγεται πως είναι αόρατος, είναι τηλεκατευθυνόμενος, με τηλεχειριστήριο από τα κεντρικά και οι επιθέσεις του εναντίον των ανυποψίαστων Ελλήνων, γίνονται καθ’ όλη της διάρκεια του 24ώρου και τις επτά ημέρες της εβδομάδας. 

Επιπλέον την χθεσινή παρέλαση διοργάνωσαν δωδεκαθειστές … τον υπόλοιπο καιρό την διοργανώνουν μονοθεϊστές καθώς και όσοι δεν έχουν το θεό τους. Ούτε ιερό ούτε όσιο! Λαστ νάιτ η παρέλαση έγινε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ στην καθημερινή φαλλοπαρέλαση οι άλλοι «φαλλοκράτες» παίρνουν σβάρνα όλη τη χώρα και όποιον πάρει ο χάρος….

Οι πολυθεϊστές παίζουν νταούλια και φλογέρες… ενώ οι υπόλοιπες θρησκείες, παίζουν με την τύχη μας και με τα νεύρα μας… και στο τσακίρ κέφι παίζουν στην πλάτη μας και κανένα πόκερ για τα οικονομικά της χώρας και φυσικά χάνουν… Και το θέμα δεν είναι ο φαλλός που παρελαύνει μπροστά μας,  είναι ότι μας ακουμπάει, με οδυνηρό τρόπο, και με επίπονα αποτελέσματα. Και εκτός αυτού, έχει γίνει και παράδοση… που μεταφέρεται στα γονίδια και περνά από γενιά σε γενιά… Και προσομοιάζει με το «μπιζ» των παιδικών μας χρόνων γιατί ποτέ, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης… ποιος απ’ όλους, μας έδωσε την ξαφνική ξανάστροφη… Γενικά όμως ο ένας ακουμπάει τον άλλο… ή πιο κομψά ο ένας κάνει μπιζζζζζ στον άλλο, γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί.. σε θέλει… λέμε!

Του ξυπνάς τα πιο άρρωστα ένστικτα! Γι αυτό και ο  Αντώναρος έκανε μπιζζζζζ στον Γεωργιάδη… και μετά ο Μητσοτάκης έκανε μπιζζζζ στον Αντώναρο… και στο άλλο στρατόπεδο ο Τσίπρας έκανε μπιζζζζ στον Ελληνικό λαό… και ο Τσακαλώτος «μπιζάρησε» τους φορολογούμενους, αφού πρώτα του έκανε μπιζζζζ ο Ντάϊσελμπλουμ, ο οποίος δέχθηκε το άγγιγμα του Σόϊμπλε.

Τον οποίο ακούμπησε ο  Βαρουφάκης (νομίζει) και στον οποίο εν τέλει, έκανε μπιζζζζ και πάλι ο Τσίπρας…. Ο οποίος τώρα ακουμπάει μεγαλοστελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την συνδρομή της υπόθεσης Novartis… αλλά και ετούτου (του Τσίπρα) του κάνουν μπιζζζ διάφορα λεβεντόπαιδα όπως ο Ερντογάν, ο Ζάεφ, ο Ράμα, και με έρωτα συνοδεύει τα χτυπήματά του και ο Τραμπ, αλλά τον φλερτάρει και ο Πούτιν, όμως ο δικός μας…. προσπαθεί μεν να ξεφύγει, μάταιη δε η προσπάθεια… και πενιχρά αποτελέσματα… όπως πενιχρά και μάταια είναι και τα αποτελεσματα των προσπαθειών για άγγιγμα του Μητσοτάκη προς τον Τσίπρα …

Μεγάλα ακουμπίσματα κάνει όμως στους φορολογουμένους και η ΑΔΑΕ… πρωταθλήτρια στις θωπείες, τις παρενοχλήσεις και τα μπιζζζζ ανά την Ευρώπη… αλλά μας ακουμπάνε (τον) σε μόνιμη βάση και ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ εναλλάξ και αλυσιδωτά … και φυσικά οι κατά τόπους ΔΟΥ… Με μεγάλο ηγέτη το ΥΠΟΙΚ. Και γενικά ρε παιδί μου ο ένας κάνει μπιζζζζ στον άλλο… αρκεί να τον βρει εύκαιρο. Ή να τον ζαλίσει, να τον κοιμίσει… ΕΛΛΑΣ η χώρα του έρωτα!!! Ακουμπάτε (τον σε) αλλήλους! Ακουμπάτε (τον) γιατί χανόμαστε, δηλαδή. Είπαμε σαν φαλλική αμπάριζα. Σαν το μπιζ της ξένοιαστης εφηβείας μας. Που τρως απανωτές ξανάστροφες αλλά δεν ξέρεις από ποιον, γιατί όλοι φωνάζουν μπιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top