Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Συγκατοικούν σε διαμέρισμα δίπλα από το Μαξίμου

Η πρώην Star Ελλάς διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Συγκατοικούν σε διαμέρισμα δίπλα από το Μαξίμου

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς εδώ και λίγες μέρες ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Η πρώην Star Ελλάς έχει εγκαταλείψει το Ψυχικό και μετακόμισε μαζί με τον αγαπημένο της στην οδό Στησιχόρου, σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα απέναντι από το Παναθηναϊκό στάδιο, πολύ κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ρπορτάζ της εφημερίδας Secret, οι πρώτες μέρες στο νέο σπίτι κυλούν ευχάριστα και όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση πάει από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε, η Τζένη έχει πολύ στενή σχέση με το σπίτι, καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να ασχολείται με αυτό. Το πιο αγαπημένο της μέρος, η κουζίνα, όπου δημιουργεί τις σπεσιαλιτέ της.

Κατά τα άλλα η καθημερινότητα  είναι ήρεμη, ενώ Τζένη συνεχίζει να ασχολείται με το διαδικτυακό της δημιούργημα, το Jenny.gr.

Όλα δείχνουν ότι οι δυο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, πριν λίγες μέρςες η Τζένη πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram ένα ρητό: Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος 100% και ποτέ δεν πρόκειται να είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά αυτό είναι το θέμα. Σημαίνει πως κάθε στιγμή είναι η σωστή στιγμή. Αν το θέλεις, πρέπει απλά να το κάνεις».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top