Εγχειρίστηκε σε χέρι και πόδι ο Ηλίας Βρεττός: «Είναι ένας λεβέντης, θα τα βγάλει πέρα!»

Στο πλευρό του η σύντροφός του και οι δικοί του άνθρωποι

Όλα πήγαν καλά στο πρώτο διπλό χειρουργείο για τον Ηλία Βρεττό. Ο τραγουδιστής πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι. Η επέμβαση σε μηρό και βραχίονα ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 περίπου ώρες.

Δίπλα του, στην δύσκολη αυτή μάχη, βρέθηκαν οι δικοί του άνθρωποι. Έξω από το χειρουργείο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα  η σύντροφός του, Σοφία Φυρού, η οδηγός του αυτοκινήτου την ημέρα του ατυχήματος, αγωνιά για τον Ηλία...

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Και οι δύο επεμβάσεις. Μας διαβεβαίωσε και ο κύριος Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης του εγχειρήματος. Και πήραμε δύναμη για το χειρουργείο της Δευτέρας» ανέφερε στο Star ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, Λουκάς Καραγιάννης.

Η επόμενη επέμβαση θα γίνει τη Δευτέρα. Ο τραγουδιστής θα εγχειριστεί στη λεκάνη. Μια εγχείρηση πιο δύσκολη. Τόσο όμως ο τραγουδιστής όσο και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. 

«Δεν έχει θλαστικά τραύματα μόνο κατάγματα. Θα τα χειρουργήσουν οι ορθοπεδικοί και θα κάνω εγώ το τελικό φινίρισμα. Είναι σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση! Είναι ένας λεβέντης, θα τα βγάλει πέρα!» ανέφερε στο Star ο πλαστικός χειρουργός, Ζήσης Μπουκουβάλας.

Αναγνώρισε το λευκό βαν ο Ηλίας Βρεττός

Μέσα από το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, o τραγουδιστής αναγνώρισε το λευκό βανάκι που ανέκοψε την πορεία  του αυτοκινήτου και έγινε η αιτία η οδηγός  να χάσει τον έλεγχο.

Οι αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιο τρία λευκά βαν τα οποία εντόπισαν οι κάμερες κυκλοφορίας. Eξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε σύγκρουση. Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί τότε θα μιλάμε για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top